Ti ne boš SoG-a delal s semeni,ker pri semenih moraš prvo preverit spol ali če je kaki hermič pri feminiziranih. Pri klonih teh težav ni. Potem so kloni od iste rastline enako velke. Pol pri cvetenju ni višinskih razlik kot če bi to delal s semeni bi mel od 10 cm rože vse tja do pol metra,itd..
Grow room-Info
Re: Grow room-Info
@RuderalisIndica Pri SoG je mišljeno,da so kloni kao ta "sea" če me razumeš 
Ti ne boš SoG-a delal s semeni,ker pri semenih moraš prvo preverit spol ali če je kaki hermič pri feminiziranih. Pri klonih teh težav ni. Potem so kloni od iste rastline enako velke. Pol pri cvetenju ni višinskih razlik kot če bi to delal s semeni bi mel od 10 cm rože vse tja do pol metra,itd..
Definitivno bom iz semena,pričakovat je bolj težko,kolko spremljam tu gor po forumu je vse odvisno od genetike in vzgoje,u bistvu načina vzoje
Vask bi pa itak rad da obrodi čim več hehe
Zato sem se obrnu tu gor na vas,da poveste kako bi vi nardili oz daste nasvet
Vask bi pa itak rad da obrodi čim več hehe
Zato sem se obrnu tu gor na vas,da poveste kako bi vi nardili oz daste nasvet
ja nabavu bi si feminizirana semena,kot sem imel v prvem growu,ta projekt je moj drugi grow.