Abstinenca
Re: Abstinenca
Hvala vam
gre se samo zato da bom lahko na podlagi lastnih izkusenj podprl argumente o neskodljivosti konoplje kadar se govori o zasvojenosti .
lp
gre se samo zato da bom lahko na podlagi lastnih izkusenj podprl argumente o neskodljivosti konoplje kadar se govori o zasvojenosti .
lp
When life puts stones in your way
build something nice out of them
Loesje
build something nice out of them
Loesje
yo folk!
jutri imam urinski test za thc pa belo pa te mehke droge, pa me zanima če thc ostane v urinu po 3, 4 pljučih? ta pljuča sem naredil prejšni petek, tako da urin ostane pri tako majhni uporabi trave toliko časa, ali sem za ziher negativen? pred tem petkom, se ne spomnim kdaj sem nazadnje pohal, nisem redni kadilec, mogoče 4, 5 v lajfu.
hvala za pomoč!
LP
jutri imam urinski test za thc pa belo pa te mehke droge, pa me zanima če thc ostane v urinu po 3, 4 pljučih? ta pljuča sem naredil prejšni petek, tako da urin ostane pri tako majhni uporabi trave toliko časa, ali sem za ziher negativen? pred tem petkom, se ne spomnim kdaj sem nazadnje pohal, nisem redni kadilec, mogoče 4, 5 v lajfu.
hvala za pomoč!
LP
Quote:
yo folk!
hvala za pomoč!
LP
Pri občasnem kadilcu so THC in njegovi metaboliti v urinu zaznavni do 3 dni, tako da bi moral biti na testu negativen.
yo folk!
hvala za pomoč!
LP
Pri občasnem kadilcu so THC in njegovi metaboliti v urinu zaznavni do 3 dni, tako da bi moral biti na testu negativen.
LP, ekolog
-
matevzturk
mene pa zanima za kolk časa rabm nehat de bo spet tist taprav šus ?
Odvisno.Jaz sem nehal za slaba 2 mesca in ko sem potem skadil enega, je bil efekt tak, da sem pol ure glavo dol tiščal pred kompom potem pa spat ,ker ni blo varjante da bi funkcijoniral
Big stinkin helicopter flow through di air
what dem call it dem call it weedeater.....
what dem call it dem call it weedeater.....
Sam sem na abstineci od 10.januarja. In še en mesec bom. Sploh en upam pomislit, kaj mi bo naredlo, ko si ga bom zrolal...