vaš INDOOR
-
experience
Re: vaš INDOOR
Quote:
Fak ko pa ti je ratal met vlago 88% pa kje maš to v kleti? Maš tropsko ðunglo.. Js se pa jebem vlago na 50% spravt pa štimam tele lonce z vodo v box, špricam po 4x na dan pa šekr negre čez 50%. Fuck it! Lepe rožce! Navijam zate.
jst mam tud 85% vlago... :S pd 80 sploh negre... :/
Fak ko pa ti je ratal met vlago 88% pa kje maš to v kleti? Maš tropsko ðunglo.. Js se pa jebem vlago na 50% spravt pa štimam tele lonce z vodo v box, špricam po 4x na dan pa šekr negre čez 50%. Fuck it! Lepe rožce! Navijam zate.
jst mam tud 85% vlago... :S pd 80 sploh negre... :/
Quote:
pa kje maš to v kleti? Maš tropsko ðunglo..
So podobni pogoji oz. skoraj enaki kot v kleti ja, pa še dans je padau dež tako da je blo v zraku ziher še več vlage kot običajno. Drugače mi je vlaga konstantno cca. 60-65%, edin problem je to, da je temperatura dokaj nizka, a verjetno še v mejah ko ni nič narobe(npr. pride mi najmanj do 16 stopinj ponoči ko luč ne sveti), rešujem pa ta problem z enim mejhnim kaloriferjem oz. radiatorckom na vrhu boxa.
pa kje maš to v kleti? Maš tropsko ðunglo..
So podobni pogoji oz. skoraj enaki kot v kleti ja, pa še dans je padau dež tako da je blo v zraku ziher še več vlage kot običajno. Drugače mi je vlaga konstantno cca. 60-65%, edin problem je to, da je temperatura dokaj nizka, a verjetno še v mejah ko ni nič narobe(npr. pride mi najmanj do 16 stopinj ponoči ko luč ne sveti), rešujem pa ta problem z enim mejhnim kaloriferjem oz. radiatorckom na vrhu boxa.
@experience, res nevem, zakaj nič ne LSTjaš? sprašuješ o rezanju vej raje te večje dol upogni pa namesto da bi rezal zdaj, jih boš u jeseni ko bojo polne vrhov, ampak samo če boš LSTjal..
Hell, it's about time.
Dan 25 iz semena. Arjans Haze#3 bom SCROG-al ,Kalashnikova pa samo LST.
Big stinkin helicopter flow through di air
what dem call it dem call it weedeater.....
what dem call it dem call it weedeater.....
7 TEDEN CVETENJA
Big ''Gang''
kdaj naj js to posekam??? velik rjavih laskov že imajo...mikroskopa nimam
Big ''Gang''
kdaj naj js to posekam??? velik rjavih laskov že imajo...mikroskopa nimam
misli pozitivno - stanje negativno
lepe
kaj to na zadnji fotki je plesen, ali je samo slika takšna? mislim da bo slika ane?
na strani piše 8 do 9 tednov, ti maš pa 7 dozdej... tak da lahka kamot pustiš še kak teden, potem pa če ti sede bol couchlock effect, pusti do 9 tedna, če pa ne, pa posekaj čez teden
edit: glih v tem zadnem tednu bo nardil bule... zelo velika razlika v suhem heftu.. boš vidu k boš dau u grinder BBja, če ga boš pustil 9 tednov, seveda nesmeš pozabit na curing.
kaj to na zadnji fotki je plesen, ali je samo slika takšna? mislim da bo slika ane?
na strani piše 8 do 9 tednov, ti maš pa 7 dozdej... tak da lahka kamot pustiš še kak teden, potem pa če ti sede bol couchlock effect, pusti do 9 tedna, če pa ne, pa posekaj čez teden
edit: glih v tem zadnem tednu bo nardil bule... zelo velika razlika v suhem heftu.. boš vidu k boš dau u grinder BBja, če ga boš pustil 9 tednov, seveda nesmeš pozabit na curing.
Hell, it's about time.
jeap, tako bo...še en teden pol pa chop chop
nehal sem gnojiti, še 1x bom izvedel flushing, edino curing nevem če razumem prav
kje je že tekst na to temo ( curing ), malo sem pozabil mam polno glavo drugih problemov .
nehal sem gnojiti, še 1x bom izvedel flushing, edino curing nevem če razumem prav
kje je že tekst na to temo ( curing ), malo sem pozabil mam polno glavo drugih problemov .
@passion ... nimam plesni na budih, nokia N8 nima ravno neki profi fotokamere,
edino vročina zadne 2 dni dela svoje in mi se listi hitreje sušijo in rumenijo.
tukaj je opisan postopek sušenja, curing je pa če prav razumem skladiščenje budov v 3/4 polnih kozarcih
z občasnim pezračevanjem da ne splesnijo in da dobijo tapravi šmek .
http://www.konoplja.org/ubbthreads/showflat.php/Cat/0/Number/493270/an/0/page/0#493270
edino vročina zadne 2 dni dela svoje in mi se listi hitreje sušijo in rumenijo.
tukaj je opisan postopek sušenja, curing je pa če prav razumem skladiščenje budov v 3/4 polnih kozarcih
z občasnim pezračevanjem da ne splesnijo in da dobijo tapravi šmek .
http://www.konoplja.org/ubbthreads/showflat.php/Cat/0/Number/493270/an/0/page/0#493270
kako jih je lepo gledati, skor ne morem verjeti da mi je prvi grow v moji omari takole ratal, kul