Zaščita pred klopi.
Re: Zaščita pred klopi.
Najbolje je da na plac hodiš zjutraj oz. dopoldan, saj so klopi v tistem času najmanj aktivni. Za to mi je povedala moja babica in res deluje. če sm šov v gozd dopoldan nikol nisem imel problemov z njimi.
Jaz grem zmeraj dopoldne ampak še vedno kar leze po meni ta golazen..
-
Exstasy
Men se pa cepljenje gnusi.. Že to da mi bodo neki v telo dal za kar nevem kaj vsebuje. Nope fuck off. Pa da še plačam za to.. Nevem nekak mam občutk da to za telo ni dobr.. Že za ta tetanus sem v srednji zavrnil pa so rekl da je obvezno ma mrš filajte strupe v koga drugega v mene ne! Farmacija sucks! Nature rox!
Treba se je samo pregledat pa jih dol populit že sproti.. Sej možnost okužbe pa tut ni tok velika. sam kurac je ko to fašeš, čeprav je zlo majhna šansa. Ja dopoldne jih je res manj, pa opazu sm da nemarajo pretirane vlage in v dežju jih tudi ni veliko..
Treba se je samo pregledat pa jih dol populit že sproti.. Sej možnost okužbe pa tut ni tok velika. sam kurac je ko to fašeš, čeprav je zlo majhna šansa. Ja dopoldne jih je res manj, pa opazu sm da nemarajo pretirane vlage in v dežju jih tudi ni veliko..
Hehe, glih vlago majo radi, in senco, zato jih tudi je največ v hosti, zadržujejo se pa tko kokr je nekdo omenu v travi in ko iščete klopa na seb je vedno treba pru pogledat na hlače pod kolenom dol. Jst jih tm največ najdem. Pa pol k pridete domov obleko sam za pranje, ker ta golazen se kam v obleko zavleče in ko jo spet oblečeš te napade. Kar se pa tiče razlike v temu, da jih je zjutraj manj pa nism tega opazu.
- Lacna-Pljuca
Dons k sm preselil bilke v gozd, sem staknil enga, zdej me pa zanima, ker dam jz vse te cunje v pralni stroj, a je mozno, da je se kaksen klop v njih in se prenese na cunje drugih ki so v bobnu?
-
Exstasy
Mislm da bi ga že vročina vode ubila, recimo da pereš na 40 stopinj.. Če ga nebi vročina bi ga pa mehčalec, če ga nebi mehčalec bi ga pa sigurno pralni prašek.