OUTDOOR2012

Gojenje konoplje na prostem ("outdoor")
Odgovori
klop

Re: OUTDOOR2012

Odgovor Napisal/-a klop »

1stgrow kaka slika bi dobrodošla.Zna biti, da gre za sivo plesen(Botrytis cinerea).

edit:Sam to limaj v diagnostiko bolnih rastlin

Lp,klop
Big stinkin helicopter flow through di air
what dem call it dem call it weedeater.....

Exstasy

Odgovor Napisal/-a Exstasy »

Quote:
Danes sem ugotovil da mi je srnjak snedel marihuane. Poleg tega me je tudi zelo prestrasil. Vedno se oglasa, mene pa skrbi da je to pes in zraven se clovek. Ali bi gospod srnjak pri vecjih rastlinah storil manj skode oziroma ali bi prezivele ? Snedel mi je pa 3 himalaye, majo se kaksen list ampak manj kot 20% originalne povrsine.
Kaksno dobro sativo bi posadil za foro, kaj priporocate ?

Pasje dlake, daš v naluknjano plastenko in delno zakoplješ pod rožo. Vsakič k greš na plac pa spiješ kakšn pir pa se poščiješ zraven rože (ne na rožo in ne v luknjo ampak ob rožo)
Tut js sm bil dons na placu in stanje sploh ni tko slabo kot sm mislu. Vse rože k mi jih je srna vršičkala lepo rastejo. Res pro vršičkanje. Hvala srne. Se vid da majo prakso že.
m00d

Odgovor Napisal/-a m00d »

Lasje so bv. Za začetek dokler ne zrastejo tm do 0,5m je najbolj laks okol rož, kasneje pa zbiranje scalnice v plastenke med tednom in polivanje te scavnice po okoliškem grmovju ko greš na plac, ker ta postana scalina smrdi kot kuga in če jo poliješ po grmovju pride scalina po večji površini in tudi dlje časa se obdrži, kot pa če bi jo samo polil po zemlji okoli rože. S tem sistemom mam letos še vse biljke cele.
Exstasy

Odgovor Napisal/-a Exstasy »

Ja, sej tut pasje dlake so bolj za en kurac.. Ko jih dež namoči nimajo pomena. Scalnico pa lahko tut daš v lonček ob rožo, seveda v lonček z luknjam, smrdi ko prasica sam pomaga pa najbolj.
Uporabniški avatar
Lacna-Pljuca

Odgovor Napisal/-a Lacna-Pljuca »

Jz se poscijem kr po bilki in na njeno zemljo, mal extra dusika ne skodi
Descartes

Odgovor Napisal/-a Descartes »

Ja pa malo klorovodikove pa urea-je tudi ne ce ste pri pameti ne izvajat mikcije po rozah ali zemlje v kateri rastejo, ker s tem zakisate zemljo. s tem rastline ne morejo črpati hranil iz zemlje. in še kakšne druge negativne posledice se bi nasle. Če imate doma psa in vam lula po rastlinah se tudi da videt, da to ni ravno najbolje.

lp*D
rnrfan

Odgovor Napisal/-a rnrfan »

Pozdravljeni vsi forumaši!
Sem nov na tem forumu in letos sem se odločil za moj prvi grow, ki pa je žal bolj skromen. Tale rožica je iz zemlje prišla 16.3.2012. Zanima me, če raste vredu, kajti zdi se mi malo majhna?

Purple Maroc

[image][/image]

lp nejc
'If this is a crime, then we have a whole generation of criminals.'
m00d

Odgovor Napisal/-a m00d »

Glede na to, da je iz zemle pokukala že 16.3.2012 je res mejhna. Zlo mejhna.
rnrfan

Odgovor Napisal/-a rnrfan »

Se opravičuje, 16.4. je prišla ven
Danes sem jo tudi prvič vršičkal, upam da je bila za to že dovolj velika.
lp
'If this is a crime, then we have a whole generation of criminals.'
Uporabniški avatar
setheh
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a setheh »

Majhna je verjetno zaradi hladnih temperatur, ki so bile aprila in prvo polovico maja. To veliko vpliva na hitrost rasti.
"Zelišče je zdravilo naroda; alkohol je njegovo uničenje." — Bob Marley
Odgovori