Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
Imam growbox 60x60x160 ter 250W HPS in me zanima koliko cm more bit žarnica oddaljena od rože, ter nevem kako jo naj nastavim v growbox da bo svetila in bom lahko nastavljal višino (lahek način)
...Pa še to če imam filter morem met obvezno še vse tiste cevi al lahko kak naredim, da nebom rabil cevi?
-
izanci
http://marlek.si/ostalo-a1ee/easy_roll_set z tem lahko nastavljaš , glede filtra pa mislim da ne rabiš
aha, ok hvala
Quote:
http://marlek.si/ostalo-a1ee/easy_roll_set z tem lahko nastavljaš , glede filtra pa mislim da ne rabiš
res je, ampak zakaj kupovat te jojote, ko pa lahko kupš ketnco, pa lepo 2 kavljčka zašraufaš v vrh omare in voila, zatikaš v vsako rinko lepo posebej, glede na izbrano višino.
Glede žarnice in približevanja, če nimaš cooltube mej oddaljeno cca 40 cm. Enostavno daj roko spodaj in če ti je vroče, še malo dvigni (najlažji test). Æe imaš cooltube lahko približaš do 15 cm tudi bližje se da, če je dobra ventilacija .
boljše IMO in cenejše
lp
res je, ampak zakaj kupovat te jojote, ko pa lahko kupš ketnco, pa lepo 2 kavljčka zašraufaš v vrh omare in voila, zatikaš v vsako rinko lepo posebej, glede na izbrano višino.
Glede žarnice in približevanja, če nimaš cooltube mej oddaljeno cca 40 cm. Enostavno daj roko spodaj in če ti je vroče, še malo dvigni (najlažji test). Æe imaš cooltube lahko približaš do 15 cm tudi bližje se da, če je dobra ventilacija .
boljše IMO in cenejše
lp
It`s not a drug, it`s a lifestyle.
Vprašanje: isto seme, istočasno vzklilo, vse isto ampak.... ena veja je lepo naredila "verh", druga se je pa v zadnjih 14 dneh odprla in so taki, mali "verhci"! Zakaj do tega pride? Kaj v načino vzgoje (moja napaka) ali kaj drugega? Se pa že obe sušita ! Pa še nekaj, pri prejšnji rundi sem opazil, da so se mi pojavile v določenih verhih semena?-zakaj, če je kupljeno automatic seme?!
cervantes
vprasanje stevilka 1, odgovor : fenotip
vprasanje stevilka due, odgovor : termin automatik nima povezave s tem, da je osemenjeno. Osemeni se lahko vsaka žensk rastlina. auto, foto, semi auto, jablana, solata...
lp *D
vprasanje stevilka 1, odgovor : fenotip
vprasanje stevilka due, odgovor : termin automatik nima povezave s tem, da je osemenjeno. Osemeni se lahko vsaka žensk rastlina. auto, foto, semi auto, jablana, solata...
lp *D
@Descartes: hvala za odgovor 1
hvala za odgovor 2 (zakaj pride do osemenitve?-predolgo zorela?)
Jaz imam to rundo AK-47 Automatic, prejšnjo pa Northern Light Automatic!
hvala za odgovor 2 (zakaj pride do osemenitve?-predolgo zorela?)
Jaz imam to rundo AK-47 Automatic, prejšnjo pa Northern Light Automatic!
do osemenitve pride ko je prisoten vsaj en moški ali hermič.....
lepo zgleda vrh!!!
lepo zgleda vrh!!!
Quote:
lepo zgleda vrh!!!
Hvala!
To mi je bilo v bistvu jasno, vendar ni bilo nobene moške ali hermafrodit bilke.....vse so bile (seme) kupljene! In tudi na koncu ni nobena bila moški/herma. !
lepo zgleda vrh!!!
Hvala!
To mi je bilo v bistvu jasno, vendar ni bilo nobene moške ali hermafrodit bilke.....vse so bile (seme) kupljene! In tudi na koncu ni nobena bila moški/herma. !