OUTDOOR2012
Re: OUTDOOR2012
usb
himalaja se sredi oktobra pobira in rada plesni. good luck
himalaja se sredi oktobra pobira in rada plesni. good luck
a je kdo med vami ki je že sekal? sorta? količina?
peace
peace
Ne bodte neučakani hehe, jst bom letos pustu dokler bo le mogoč, sneg je meja.
"If we could see the miracle of a single flower clearly, our whole life would change."
Quote:
uuu, jaz pa dobil drugo porcijo gosenic groza kok jih je...sem sov nabavit http://unichem.si/bio_vrt/bio_varstvo_pred_skodljivci/izdelek?prid=200
neki hudi strup baje sam iz rastlin:) bols to ko pa da praseterske gosenice požerejo vse do korenin:)
ko si to nabavil, si koga vprašal v trgovini če to zjebe gosenice, ali samo predvidevaš da jih bo?
uuu, jaz pa dobil drugo porcijo gosenic groza kok jih je...sem sov nabavit http://unichem.si/bio_vrt/bio_varstvo_pred_skodljivci/izdelek?prid=200
neki hudi strup baje sam iz rastlin:) bols to ko pa da praseterske gosenice požerejo vse do korenin:)
ko si to nabavil, si koga vprašal v trgovini če to zjebe gosenice, ali samo predvidevaš da jih bo?
lp....
glede tte easy sative tvoje zakaj ma take lepe roza vijolčne vrhe a je to značilno za njo al kk je to?!...
glede tte easy sative tvoje zakaj ma take lepe roza vijolčne vrhe a je to značilno za njo al kk je to?!...
Pri meni so tudi v porastu gosenice (velike okrog 1cm). Morda kdo ve...bodo prihajajoče nizke temperature kaj vplivale na njih oz. zmanjšale njihovo populacijo? Ali lahko le čakam in gledam kako mi jedo cvetove oz. samo laske na cvetovih.
Nižje temperature ne bodo vplivale na gosenice, razen če ima kdo posajeno tako visoko, da bo tempratura padla skoraj do 0.
Letos je invazija teh gosenic, imel sem kolonije na tobaku in konoplji, vsepovsod žrejo samo cvetove. Zrastle bodo pa tam nekje do 3-4 cm dokler se ne zabubijo.
Letos je invazija teh gosenic, imel sem kolonije na tobaku in konoplji, vsepovsod žrejo samo cvetove. Zrastle bodo pa tam nekje do 3-4 cm dokler se ne zabubijo.
vsi ki imate probleme z gosenicami.... a ste jih škropili kaj z mešanico tabasca in vode? mislim da bi kar znalo pomagat.... kasneje vam še pa dež dol vse spere da nebo čudnih okusov....
peace
peace
bosces....ja sem vprašal..sicer sem kupil konentrat ki ga moreš zmešat ne te šprice ampak je isto sranje...ona gospa je rekla da je kontaktno kar pomeni, da moreš trofit gosenico da jo ubije in da je karenca 4 dni, ker sem vprašal če lahko tut vrtnine špricam in je rekla da ja. Deluje pa na principu da 'hudobneža' izsuši. Sem konkretno vse pošprical tka da upam da bo no...lp vsem
evo slikce neznana sorta kok časa naj se pustim
lp vsem
lp vsem