OUTDOOR 2013
Re: OUTDOOR 2013
Pridelek sigurno ne bo nevem kaj...pa priporočam da čez rože namestiš plastenke.
lp
lp
'If this is a crime, then we have a whole generation of criminals.'
jaz jih pa ne bom dal ven prej kakor 10-15 maja,ker do sedaj a so mi pre hitro zacvetele ali pa mi jih je slana uničla,res pa je da jih sadim na nadmorski višini 700-800m
jacko@ fajn zbirko imaš
jacko@ fajn zbirko imaš
Dejte prosim neko stran kjer se da naročit semena priporočit. pa ne mislim semena.si al pa marlek pa to k so u k.... ! Hvala
No, sj tukaj se gre za af, tako da ni panike s cvetenjem
lp
lp
'If this is a crime, then we have a whole generation of criminals.'
Quote:
Če bo vreme dobr že maja bom dau tm kkšnga 4 vn, k bo dan trajou 14.30 ur. Kaj pa kej ostali, na kok ur sonca čakate? lp.
a ni takrat dan 15.40 ur? al js to narobe gledam v sun calculatorju? gledam pa civilni mrk(ko prižgemo luči)
Če bo vreme dobr že maja bom dau tm kkšnga 4 vn, k bo dan trajou 14.30 ur. Kaj pa kej ostali, na kok ur sonca čakate? lp.
a ni takrat dan 15.40 ur? al js to narobe gledam v sun calculatorju? gledam pa civilni mrk(ko prižgemo luči)
Če bo vreme takle kot je, bi šlo sred aprila že kr vn upejmo...
"If we could see the miracle of a single flower clearly, our whole life would change."
A se mi lahko prosim oglasi nekdo,ki je že gojil v koruzi.rabim par nasvetov.
hvala
hvala
Noben pameten, nebo šel sadit v koruzo. Razno, če je koruza tvoja in jo boš ti žel, šprical ... Drugače pa raje ne.
lp,klo
lp,klo
Big stinkin helicopter flow through di air
what dem call it dem call it weedeater.....
what dem call it dem call it weedeater.....
za nekaj s tega forum jih vem, da so sadili v koruzi, treba si je pač leto prej nagledat, najbolš je itak če sta s kmetom kolega, ga vprašaš use... drugače pa treba bit pozoren kdaj poseje in koliko ter s čim škropi, v najslabšem primeru se odločiš prestavit plac...
Hell, it's about time.
ne splača se saditi v koruzi. Če maš auto sorte so prenizke, če sadiš foto sorte bodo ziher prej posekal koruzo za silos, če pa pustijo koruzo da dozori pa se zelene oaze super vidijo sred rjavega polja
se kdo ukvarja tukaj z jadralnim padalstvom?
ko se polja koruze obarvajo je prav zabavno opazovati zelene otočke sredi njive 
se kdo ukvarja tukaj z jadralnim padalstvom?