Izdelava E-tekočine

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Odgovori
ILikeCannabis

Izdelava E-tekočine

Odgovor Napisal/-a ILikeCannabis »

Že nekaj časa nazaj sem prišel na idejo da bi izdelal tekočino za elektronsko cigareto z vsebnostjo THCja to bi storil z glicerolom in not dal vrhe.Koliko vem se thc topi v alkoholih toraj bi morala potem tekočina glicerola vsebovati THC glicerol sem izbral za to ker zelo dobro izpareva in ustvarja gost dim pri e cigareti.Z Predlogi na plano...
Xfactor

Re: Izdelava E-tekočine

Odgovor Napisal/-a Xfactor »

Zdi se mi da bi se ti atomizer zapacal in bi tako uničil elektronsko cigareto. Lahko si jih pa par tistih cheepy elektronskih cigaret za cca 5 eur naročiš in poizkusiš, v najslabšem primeru 5eur zgubiš
USBN

Odgovor Napisal/-a USBN »

nisi prvi, k si se to spomnu

https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=195680

Tukej maš celoten postopek priprave razložen.

upam da ti pomaga

Lp
ILikeCannabis

ta stran meni osebno ne pomaga nič ker ne razumem angleško ama ništa...Sem probal zmešati glicerol 10ml z 2g vršičkov domače ampak ni učinka nič ne prime...Vršičke sem pustil v glicerolu 1 teden a ko sem to lepo dal v atomizator in inhaliral ni blo učinka le para glicerola...
Uporabniški avatar
ekolog
Site Admin
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ekolog »

Quote:
ta stran meni osebno ne pomaga nič ker ne razumem angleško ama ništa...Sem probal zmešati glicerol 10ml z 2g vršičkov domače ampak ni učinka nič ne prime...Vršičke sem pustil v glicerolu 1 teden a ko sem to lepo dal v atomizator in inhaliral ni blo učinka le para glicerola...

Če nisi vršičkov zmlel v fin prah, potem je logično, da ni bilo nobenega učinka.
LP, ekolog
ILikeCannabis

sem jih zmlel zelo na fino ampak ni učinka zdaj nwm ali bi mogel to prej toplotno obdelat vglavnem zaenkrat ni nič
USBN

Odgovor Napisal/-a USBN »

Men se zdi, da je treba to pustit dlje k 1 tedn...
ILikeCannabis

aja nwm skratka bom še naprej rajekadil sploh pa sem si naredil vaporizator iz žarnice saj porabiš fulll majn robe ker bol zadane
Odgovori