Ženska ali moški?
Re: Ženska ali moški?
ja ne govora je neki blo da se da prepoznat rastlino po 3 tednih... ta ima 3 tedne. zanimajo me tisti pizdiči med steblom in listom... a ima to vsaka konoplja ?
EVO ŠE DRUGA SLIKA
EVO ŠE DRUGA SLIKA
ja? kdo to prav d se da po 3h tednih? edin če bi jo meu na režim svetlobe 12/12 bi po treh tednih mogoče pokazala spol...po teli sliki pa ni šans d boš vedu al je tip al ženska.
vitamins...T,H,C
Klavdija je to pravil, ker se je zmotil
Na google samo napiši male or female plant in poglej slike pa boš videl kakšna je razlika. Še lep čas boš moral počakati, da ti bo pokazala spol
Lp
Na google samo napiši male or female plant in poglej slike pa boš videl kakšna je razlika. Še lep čas boš moral počakati, da ti bo pokazala spol
Lp
Hvala vsem zaenkrat
oprosti zarad velikosti slik izzy sm sliku z telefonim. No pol pa lahko se prasam a lahko posadim 10 komadu domace na kvadratni meter ker imam 200 komadu sadik domace
me prov zanima ki bo ratalo iz vsega
se ze veselim bom posliku ko bojo zubej.
-
GoldenLacing
a je žena ane? al še ni to to?
Jaz iz slike še nič ne razberem. A si jo imel na 12/12?
welcome to my lab where you can choose your own dreams.
-
GoldenLacing
ja šele 3 dni.. drgac pa.. uno direkt na sred slike... une dve spicke, kaj a bojo uno tut listki?
tisto ni nič. (tam se bo kaki lasek naredu, ali pa jajce). Saj boš videl ko se pojavijo prvi beli laski, pomeni da je ženska. Jih ne moreš sfaliti.
welcome to my lab where you can choose your own dreams.