gnojila
Re: gnojila
PeroMan, zakaj širiš neresnice?
HOW LONG CAN YOU KEEP IT MIXED WITH WATER?
We recommend using the prepared solution within two till tree days due to organic compound, natural ingredients and micro organisms.
Dejte mal pogooglat predno govorite neumnosti
We recommend using the prepared solution within two till tree days due to organic compound, natural ingredients and micro organisms.
-
PeroMan
Zjutraj sem ustal in si rekel hm,danes bom zavajal ljudi.
Lulz,prosim,nared eksperiment,probaj in poročaj
Stavim svoj pridelek, da ni spremembe med 3 in 7dnevi
+
Zakaj bi googlal odgovore,to lahko naredi vsak brez da postavi vprašanje na forumu. Fantu sem odgovoril iz lastnih izkušenj =)
Lulz,prosim,nared eksperiment,probaj in poročaj
Stavim svoj pridelek, da ni spremembe med 3 in 7dnevi
+
Zakaj bi googlal odgovore,to lahko naredi vsak brez da postavi vprašanje na forumu. Fantu sem odgovoril iz lastnih izkušenj =)
Lej, to je tvoja trditev, ki je lahko iz lastnih izkušenj čisto pravilna.
Dejstvo pa je, da vsi proizvajalci priporočajo, da se zmešano tekočino porabi čimprej.
Dejstvo pa je, da vsi proizvajalci priporočajo, da se zmešano tekočino porabi čimprej.
Quote:
Smešno in žalostno, kako se vsi zanašate na google.
Včasih je praksa povsem drugačna od teorije
lp,klop
lp,klop
Big stinkin helicopter flow through di air
what dem call it dem call it weedeater.....
what dem call it dem call it weedeater.....
Hehe.
Hvala za odgovore. Sej drugače ni tako pomembno, v boxu zalivam ravno dobro ukoreninjene klone z 1 ml/l raztopino, na placu sem pa tud pognojil 4 ml/l (k bo sončk zdj ) pa še mal rezerve sm tam pustu za en teden, bomo vidl sej kej hudga jim ne more bit, ali pač? Aja, pa sej menda jih ne bom kej skuru s takima mešancama? Prvič namreč sploh uporabljam kakršnokoli gnojilo razen bogatina v luknjah zunaj .
Lep pozdrav
Hvala za odgovore. Sej drugače ni tako pomembno, v boxu zalivam ravno dobro ukoreninjene klone z 1 ml/l raztopino, na placu sem pa tud pognojil 4 ml/l (k bo sončk zdj ) pa še mal rezerve sm tam pustu za en teden, bomo vidl sej kej hudga jim ne more bit, ali pač? Aja, pa sej menda jih ne bom kej skuru s takima mešancama? Prvič namreč sploh uporabljam kakršnokoli gnojilo razen bogatina v luknjah zunaj .
Lep pozdrav
Quote:
lp,klop
Če si začetnik se poskušaš držat preizkušenih metod uveljavljenih gojiteljev ali se držiš uradnih navodil proizvajalcev.
Quote gor je copy-paste iz njihove strani. Ne vem zakaj nebi zaupal navodilom proizvajalcev.
Nikjer ne piše, da ti bodo rastline pocrkale, če boš zalival s mešanico bio gnojil in vode, ampak, da je čimbolje prej porabiti.
Druga stvar so kemična gnojila. FYI, to priporočajo vsi proizvajalci glede bio gnojil.
lp,klop
Če si začetnik se poskušaš držat preizkušenih metod uveljavljenih gojiteljev ali se držiš uradnih navodil proizvajalcev.
Quote gor je copy-paste iz njihove strani. Ne vem zakaj nebi zaupal navodilom proizvajalcev.
Nikjer ne piše, da ti bodo rastline pocrkale, če boš zalival s mešanico bio gnojil in vode, ampak, da je čimbolje prej porabiti.
Druga stvar so kemična gnojila. FYI, to priporočajo vsi proizvajalci glede bio gnojil.
-
LolekBolek
rože mi še ne cvetijo a je kul če okol malo posipam navadnega ometjaka nppk 15-15-15 pač iz tisti 25 kg vreč ko jih majo kmetje..
Obstaja na slovenskem trgu foliarno gnojilo, ki bi naslavljalo pomankanje kalcija ter magnezija?
Se pravi "calmag sprej"
Se pravi "calmag sprej"
@lulz: Aptus CaMg, se brez težav aplicira foliarno.
Pogoste težave:
http://marlek.com/problem/N - Dušik
http://marlek.com/problem/Mg - Magnezij
http://marlek.com/problem/N - Dušik
http://marlek.com/problem/Mg - Magnezij