OUTDOOR 2013
Re: OUTDOOR 2013
a je sadiu letos kdo amnesio haze zanima me kko se obnese
pa kwa vi mislte d je se dobr od DP - HH pa autoflewr Think Different po pa še ksn the curch alpa Special skunk mogoče easy sativa to mislen za drug let..
zgori na slikah random semenke
lp
pa kwa vi mislte d je se dobr od DP - HH pa autoflewr Think Different po pa še ksn the curch alpa Special skunk mogoče easy sativa to mislen za drug let..
zgori na slikah random semenke
lp
kar seješ to pol žanješ
Quote:
Pomoje more blestet, še posebej pri nas . Resno ke si pa amnesio haze našu
Pomoje more blestet, še posebej pri nas . Resno ke si pa amnesio haze našu
welcome to my lab where you can choose your own dreams.
dj k sm biu zadet to navadno sm mislu kwa mors tkoj zjevat neki
lp
lp
kar seješ to pol žanješ
Jst mam super lemon haze se vedno zunaj. 8mi teden cvetenja Ja bo zdržalo še en mesc o.o
he he hja,če ne bo pa ledena trgatev
-
Kekchevina
včeraj sem zaključil z mojo prvo bilko prve sezone vrtičkanja
dobil sem 200g lepo očiščenih suhih vrhov, ki se sedaj že kak teden dni 'curajo' v kozarcih in okoli 100g 'popcorn' vršiščkov, katerih nisem očistil v nulo
sedaj pa še čakam na drugo rastlino, če bo vreme zdržalo in ne bo preveč gnilo, bom potrgal konec drugega tedna.
Za prvi grow in brez nekega dodatnega gnojenja sem precej zadovoljen.
Samooskrba je zakon!
dobil sem 200g lepo očiščenih suhih vrhov, ki se sedaj že kak teden dni 'curajo' v kozarcih in okoli 100g 'popcorn' vršiščkov, katerih nisem očistil v nulo
sedaj pa še čakam na drugo rastlino, če bo vreme zdržalo in ne bo preveč gnilo, bom potrgal konec drugega tedna.
Za prvi grow in brez nekega dodatnega gnojenja sem precej zadovoljen.
Samooskrba je zakon!
@Weedy Special skunk je dost huda scena glede batov itd. samo mene je motilo, ker sem jo mogel prehitro pobrati ker nisem vedu da bo zej tako lepo vreme, sem jo pobral malo prej v tistem obdobju dežja, ker mi je že dosti plesnela. Pomoje je samo plesen in pozno cvetenje problem, drgač TOP roža.
lp. nasledn let White Widow X bigbuds, pa lemon skunk,mogoče še kšn skunk special.A ma kdo izkušne s telimi bigbuds?
lp. nasledn let White Widow X bigbuds, pa lemon skunk,mogoče še kšn skunk special.A ma kdo izkušne s telimi bigbuds?
Ja, še bolj plesni kot skunk special.
Drugače pa, do 15. oktobra so ble vse rožice dovolj zrele za posekat. In lani in letos. Tko, da ni glih ful neko pozno cvetenje, v mejah normale nekako.
Kar se pa plesni tiče, jst sm mel letos 6 različnih sort pa so mi vse plesnele. Nekatere še bolj kot skunk special.
Drugače pa, do 15. oktobra so ble vse rožice dovolj zrele za posekat. In lani in letos. Tko, da ni glih ful neko pozno cvetenje, v mejah normale nekako.
Kar se pa plesni tiče, jst sm mel letos 6 različnih sort pa so mi vse plesnele. Nekatere še bolj kot skunk special.
@mood meni pa nobena ni splesnela! Sorta Hollands hope. Pa sem jih imel na zelo mokrem terenu včasih celo 10 cm stebla pod vodo ampak zgleda da jim je jutranje sonce pomagalo. Tako da od 6 rož niti grama plesni ama baš ništa! Vse je odvisno od placa kje si ga izbereš. Jaz imam recimo dve roži(tudi HH ampak neki pozni feno) še vedno zunaj in zdaj nekje naslednji teden mislim pobrat in sta tudi popolnoma brez plesni. Mogoče sem pa imel začetniško srečo ali pa je ta Hollands hope res tako odporen na plesen.
Lp, Maui
Lp, Maui
A pa si mev HH-je v hribih al so bli bol v nižinah? Drugo leto 100% HH sam nevem kako se bo v hribih odnesla ... kakšni so pa batki maš mogoče kakšno sliko?