Ask old farts a question
-
gandalfthegrey
Re: Ask old farts a question
Evo, mislim, da sem našel problem.
Tak ko je že tprevaln povedu, so imele prevlažno zemljo, poleg tega pa je bila luč preblizu. A je to mogoče?
Ko me je včeraj razpiz.... In sem spustil luč na cca. 25cm od rožic, sem danes prišel do tega spoznanja. :/
Danes so skoraj čisto skurjene. Večina robov listov se je začela sušiti.
Zdaj sem luč odmaknil in v zemljo s palčko naredil nekaj luknjic zato, da se bo posušila prej.
Ali je moja zamisel ok in ali bi kdo naredil še kaj drugega?
Tak ko je že tprevaln povedu, so imele prevlažno zemljo, poleg tega pa je bila luč preblizu. A je to mogoče?
Ko me je včeraj razpiz.... In sem spustil luč na cca. 25cm od rožic, sem danes prišel do tega spoznanja. :/
Danes so skoraj čisto skurjene. Večina robov listov se je začela sušiti.
Zdaj sem luč odmaknil in v zemljo s palčko naredil nekaj luknjic zato, da se bo posušila prej.
Ali je moja zamisel ok in ali bi kdo naredil še kaj drugega?
zaenkrat je OK. sedaj pa pusti da bodo lonci čisto lahki preden boš spet zalil.
luči nikol ne nabijat direkt nad vrhe rož,delaj to z veseljem in občutkom,saj ti lubice same pokažejo a je luč preblizu-osmojeni listi al pa je predaleč-raztegovanje,tud to da si v zemljo naredu luknjice je čist prav,zdaj pa pust da bojo lončki že kr orng lahki pol pa uredu zalij,pa spet pust da bojo lahki itd.....saj boš dobu občutek prej ali slej,samo obupat ne,nihče oz malokdo s prve naredi super groow,edin myherbals-u bo očitno uspelo,k je na fuull dobri poti.
Ooo ful ti hvala za odgovor, me je že kr skrbelo tole glede listov.
Drugač so rože že res velike, steblo pri nekaterih je sigurno že debelo kot nek "orenk" nafilan joint
Drugače sem pa tudi opažal na prib. 4 listih od vseh rožic, da so konice minimalno požgane-suhe, prav tako na sredini listka so take lise, kljub temu da imam luč tam nekje 40cm stran od vrhov, pa še super spreader imam.
Zdaj sem gnojil 2x, 1ml/1l z sensi grow, danes grem pa kar 4ml/l pa je to to. Verjetno bom kar od zgoraj navzdol zaliu, se prav ne še v podstavek, mogoče le ene 2dcl navadne vode, da bo zemlja še od spodaj namočena.
Drugač so rože že res velike, steblo pri nekaterih je sigurno že debelo kot nek "orenk" nafilan joint
Drugače sem pa tudi opažal na prib. 4 listih od vseh rožic, da so konice minimalno požgane-suhe, prav tako na sredini listka so take lise, kljub temu da imam luč tam nekje 40cm stran od vrhov, pa še super spreader imam.
Zdaj sem gnojil 2x, 1ml/1l z sensi grow, danes grem pa kar 4ml/l pa je to to. Verjetno bom kar od zgoraj navzdol zaliu, se prav ne še v podstavek, mogoče le ene 2dcl navadne vode, da bo zemlja še od spodaj namočena.
hehehehe kak listek pa mora pr teb tud mal pikast pa posmojen bit,drugač bo zgledalo kot da maš umetne rože not. V podstavek pa nikol ne zalivat,vedno zalij odzgoraj,če so rože lepe pol že zadost vlage dobijo spodnje korenine tud
Ok, bom od zgoraj samo.
Evo, vsaka je dobila 0,5l vode z gnojilom saj je bila zemlja že močno izsušena.
Res se zelo pozna, da so stare že 3 tedne, res so že veliki listi tako da upam da bo čimprej začela cvetet, kljub temu da že sedaj zelooo lepo dišijo
Na petih rožah sem vršičkal (upam da pravilno), tako da popki že počasi poganjajo.
Drugače imam pa problem, no ne vem če je to problem... Listi so res veliki in gosto zraščeni, s tem pa močno zakrivajo nekatere bodoče cvetove, pa razmišljam da bi nekatere liste, ki so resnično problematični, odstranil (kompletno od stebla), tam nekje 2 lista iz ene rastline. Lepo prosim za predloge, ali se mi splača to delat ali bom naredil več škode kot koristi?
Še sliki:
Res se zelo pozna, da so stare že 3 tedne, res so že veliki listi tako da upam da bo čimprej začela cvetet, kljub temu da že sedaj zelooo lepo dišijo
Na petih rožah sem vršičkal (upam da pravilno), tako da popki že počasi poganjajo.
Drugače imam pa problem, no ne vem če je to problem... Listi so res veliki in gosto zraščeni, s tem pa močno zakrivajo nekatere bodoče cvetove, pa razmišljam da bi nekatere liste, ki so resnično problematični, odstranil (kompletno od stebla), tam nekje 2 lista iz ene rastline. Lepo prosim za predloge, ali se mi splača to delat ali bom naredil več škode kot koristi?
Še sliki:
Kje si kupil semena? Na semena.si je totaln šrot od desetih vzklilo in raste eno pol so mi poslali druga pa od sedmih delata samo dva :/ pr njih sm zaključil!!!
Lepa zelj herbals respect . A bos dajal cel grow report got? Bi bilo zelo lepo od tebe
-
generalwar
šit, lepe rožce
enkrat bom tudi jaz indoor gojil, če so take
enkrat bom tudi jaz indoor gojil, če so take
Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena