Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
a so vredi moje rozice
Quote:
a so vredi moje rozice
Videti so shirane
Ampak saj nihče ni videti zdrav, če ne je dovolj in kvalitetno:)
lp,klop
a so vredi moje rozice
Videti so shirane
Ampak saj nihče ni videti zdrav, če ne je dovolj in kvalitetno:)
lp,klop
Big stinkin helicopter flow through di air
what dem call it dem call it weedeater.....
what dem call it dem call it weedeater.....
kok to mislis shiranu vem kaj misls sam taspodn pa ne
-
stefy
Rože so 51.dan na cvetenju. Do konca imajo cca še dva tedna. Ali je že smiselno prenehati z gnojili? Hvala!
In pa še slika
http://shrani.najdi.si/?5/ZY/3zfW7GXg/20140301194314.jpg
In pa še slika
http://shrani.najdi.si/?5/ZY/3zfW7GXg/20140301194314.jpg
To je to.
Zdej še ripen pa bo.
Zdej še ripen pa bo.
Eno vprašanje glede sušenja... Sem v fletu in nimam nobene dodatne sobe, kjer bi lahko sušil. Imam pa kompletno zastekljen balkon. Robe niti ni dosti, na oko nekje 50-70g. Kaj priporočate?
kolk varčnih mi priporočate za normalno rast osmih bilk dokler ne grejo v naravo v začetku aprila bi prklopu zadevo
lp
lp
kar seješ to pol žanješ
Je kateri za menjavo semen? Imam od Nirvane Jock Horror AutoFem 5kom(vrednost 30€) org. zapakirano sveže prispelo iz švice
Menjal bi pa za Mazar-ja, al pa kakšen dober auto! Po možnosti v org. pakiranju.
PM me!
Lp, Maui
Menjal bi pa za Mazar-ja, al pa kakšen dober auto! Po možnosti v org. pakiranju.
PM me!
Lp, Maui
-
bluecheesemm
Weedy,
js mam za 1 bilko, 1 varcno in sicer osram minitwist 13w 4000K in raste zelo lepo:) tako da ti priporocam enih 8 varcnih, se bolje pa 10..pa fino je ce mas mesane zarnice ( vege in cvet) hkrati..lahko uporabis tudi mocnejse 23w i jih posledicno lahko imas manj:D seveda pa je odvisno tudi od prostora ki ga imas na voljo;) pa srecno growanje
js mam za 1 bilko, 1 varcno in sicer osram minitwist 13w 4000K in raste zelo lepo:) tako da ti priporocam enih 8 varcnih, se bolje pa 10..pa fino je ce mas mesane zarnice ( vege in cvet) hkrati..lahko uporabis tudi mocnejse 23w i jih posledicno lahko imas manj:D seveda pa je odvisno tudi od prostora ki ga imas na voljo;) pa srecno growanje