Outdoor 2015
-
HappyPappy
Re: Outdoor 2015
Malo pretirano zalivanje, bi rekel po dobljenih informacijah. Za kaj več pa prilepi kakšno sliko.
-
neimenovanikekec
ne po taki vročini pretiravat z vodo ,boljše manj , kot preveč 
They must find it difficult,...
Thoose who have taken authority as the truth,
rather than truth as the authority...
Thoose who have taken authority as the truth,
rather than truth as the authority...
ojej, jaz sem pa mislil da bol kot je vroče več rastlina popije...upam da bo prot večeru uspelo naredit slikico pa mi boste lahko bolj pomagali. So pa res bolj boge..sicer vrhi se še kar uredu držijo, ostali listi so pa kot 100let stare mame...upam da pridejo h sebi
LP Rok
LP Rok
Eilaa..ugl jz sem nou na forumu in tudi prvic vzgajam
uglavnem imam problem vceraj zvecer so mi rozice ovenele kj je to?? Prevec vode?? Ampak samo dve druge dve so vredu ....mi ve gdo povedat kj nrdit?? Trenutno sm jih skriu v senco??
Auč
Love Hate - Do the Right Thing, Night of the Hunter
Right is the hand of L.O.V.E, left is the hand of H.A.T.H.CBD<3
Kdaj jih zalivaš, ob keri uri? Pa v kok l loncih jih maš. Definitivno prevelka doza voze. V loncih na prvi pogled zemlja rata zelo hitro suha, samo na dnu lonca je še kar velik % vlage, in če zalivaš dnevno je definitivno prišlo do gnitja korenin. Obenem pa je lahko še vročinski šok če si sredi belega dne zalival. Zalivaj vedno zvečer oziroam zgodaj zjutraj. Roža ti bo že sama povedala kdaj potrebuje vodo. Tisti dan ko se ji listi začnejo povešat, jo zalij. Seveda zvečer ali pa zgodaj zjutraj, in jo potlej zopet zalij ko se ji začnejo vihat listi oz ko zaačne veneti. Ponavadi je to na cca 4dni. Zopet pa odvisno od velikosti lonca. Jaz jih v 20l pa v 50 l loncih zalivam okvirno na 4 dni. Zaliješ ji pa toliko dokler voda ne začne pronicati na dnu lonca.Amarz napisal/-a:Tako zgledajo
Lp
welcome to my lab where you can choose your own dreams.
Problem z koreninami. (root problem). Ali pa imaš kaj v zemlji npr. ličinke mušic.Amarz napisal/-a:Eilaa..ugl jz sem nou na forumu in tudi prvic vzgajamuglavnem imam problem vceraj zvecer so mi rozice ovenele kj je to?? Prevec vode?? Ampak samo dve druge dve so vredu ....mi ve gdo povedat kj nrdit?? Trenutno sm jih skriu v senco??
Hvala za odgovore:).... Ma zalivam jih zgodaj zjutraj edino uciraj sem jih zaliu ob 6.20 mozno prepozno?? Lonci pa so 20l... Zemlja je nova zapakirana ja ni notri licink??
Ma kj misliste se lahko poberejo??? Lp
Poglej jih. Kaj mislis?Amarz napisal/-a:Hvala za odgovore:).... Ma zalivam jih zgodaj zjutraj edino uciraj sem jih zaliu ob 6.20 mozno prepozno?? Lonci pa so 20l... Zemlja je nova zapakirana ja ni notri licink??
UPanje umre zadnje
Love Hate - Do the Right Thing, Night of the Hunter