Outdoor 2016
Re: Outdoor 2016
Zdravo!
Ali bi bila tale zarnica dobra za obdobja ko ni sonca(priprave na outdoor) imam pa 2x og kush.
http://shrani.si/f/j/FZ/1YW9eL6Z/20160406153525.jpg
Je pa 20w 1160Lm in 6500K
Hvala in lp
Ali bi bila tale zarnica dobra za obdobja ko ni sonca(priprave na outdoor) imam pa 2x og kush.
http://shrani.si/f/j/FZ/1YW9eL6Z/20160406153525.jpg
Je pa 20w 1160Lm in 6500K
Hvala in lp
Legal or not i'm still gonna smoke it 
Če je dodatek soncu, je vsaka žarnica boljša, kot nič 
Kdaj pa priporocas da zjutraj vklopim in kdaj izklopim? Da je priblizek soncu,mislil sem ob pol 7 vklopim in potem 15 ur a bi blo kul?belivitez napisal/-a:Da
še 1x ponavljam vprašanje ker nisem dobil odgovora
zdravo fantje zanima me kako dolgo se lahko pustijo rože v literskih lončkih, ponavadi vedno presadim že v štartu v večje ampak letos bom moral dasti v majnše in potem presadil v večje oz direkt na plac (če bodo dovolj razvite in seveda vreme primerno)
vem da je pravilo ko pogledajo korenine spodaj ven ampak zanima me bolj časovno 14 dni , 3 tedne?
hvala
zdravo fantje zanima me kako dolgo se lahko pustijo rože v literskih lončkih, ponavadi vedno presadim že v štartu v večje ampak letos bom moral dasti v majnše in potem presadil v večje oz direkt na plac (če bodo dovolj razvite in seveda vreme primerno)
vem da je pravilo ko pogledajo korenine spodaj ven ampak zanima me bolj časovno 14 dni , 3 tedne?
Zame je pa letos kar lemon skunk od GH.Imam ga prvič tako da me res zanima zakaj ga nekateri tako hvalijo 
-
autoflower
Lemon je kar pozna,zacveti šele konec avgusta ...pa na fajni plac ga daj ..Ker mi smo mel s kolegi 2009 LEMON SKUNK IN NAM JE ZAHINAVO NA VSAKI BILKI JE BLO 2G
Smo verjetno kako vlko napako naredil ,upam, da teb lepo rata.lp
-
autoflower
spanoul39 napisal/-a:še 1x ponavljam vprašanje ker nisem dobil odgovora
vem da je pravilo ko pogledajo korenine spodaj ven ampak zanima me bolj časovno 14 dni , 3 tedne?hvala
3 tedne
A ma kdo izkusnje z early big bud vrsto? Dobil sem zaston 2 semena pa mislim probat.. ce kdo ze mrl naj prosim napise kako se obnese in kdaj konca. Lp
Zdravo,
sta že dali kalit semena? Glede na vreme, mislim da je skrajni čas
Lp,
Ziggi
sta že dali kalit semena? Glede na vreme, mislim da je skrajni čas
Lp,
Ziggi