Jaz jih imam v 2dcl lončkih stare tri tedne pa so ravno tako velike, večjo vlogo igra zemlja in svetloba, meni so tudi slabo rastle dokler nisem naredil mešanice svetlobe z 5600 in 4000 K žarnicam, wattow nisem povečal samo zamenjal.
Outdoor 2016
Re: Outdoor 2016
AK47 x Deep Chunk x Power Plant x Arne's Forgetful Snowdog x Bushmans
-
skunk bulca
fantje a loh 1 mesc pa 1 tedn stare rozce velke tm 20-30 cm zacnem gnojit ?
@skunk bulca, odvisno je tudi od kakovosti zemlje. Se pravi, da so stare ca. 5 tednov. Lahko začneš z blagim gnojenjem. Drugače se pa na listih tudi vidi ali imajo še dovolj hranil, ali jim že primanjkuje gnojila. Jaz sem, recimo, to sezono začel gnojiti v 6 tednu rasti. Prej ni bilo potrebe.
"Zelišče je zdravilo naroda; alkohol je njegovo uničenje." — Bob Marley
Donc sm presadu v veci lonc pa zaliv spet cez. A ce zdej ne zalivam recmo dokler bo suha zenla a je se moznost da se bo popraula? Pa kolk vi zalivate prblizn na takole rozo visoko 20cm staro 2 mesca?
Zdej pusti, da se zemlja posuši malo. Potem pa zalivaj tako, da bo zemlja konstantno rahlo vlažna (ne mokra!!!).
"Zelišče je zdravilo naroda; alkohol je njegovo uničenje." — Bob Marley
Ok hvala bom zdej ksne 3 dni pustu namir pa javm ce bo kej bol.setheh napisal/-a:Zdej pusti, da se zemlja posuši malo. Potem pa zalivaj tako, da bo zemlja konstantno rahlo vlažna (ne mokra!!!).
to je od rahlega presaditvenega soka,cez 24h bo kot nova 
Ceprov men se tud zdi da jo je bl to zdelal ker sem use roze k mam presadu v vecji lonc in zdej pogledam so use take, sicer se je teli se mal bl poslabsal sam upam da bo. Ker mi ni jasn k predn sm posadu je bla zemla dobesedno suha ker sem se mislu zalit pa sm reku jebat ga bom presadu k je lih suhowasp napisal/-a:to je od rahlega presaditvenega soka,cez 24h bo kot nova