@gonzales vse je ok, pri outdooru je lahko rezultat sušenja temnejši. Drugač pa lepo nabito deluje
Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
@tompson upam da tistega na sliki še nisi kje sekal ker je še totalno nezrelo.
@gonzales vse je ok, pri outdooru je lahko rezultat sušenja temnejši. Drugač pa lepo nabito deluje
@neimenovanikekec in @belivitez: super, hvala. 
Zdravo,
Ah kje, rastlina še lepo raste, sicer je vrh zelo lep, vendar potrebuje še kakšen teden, upam da zdrži vreme.
Ah kje, rastlina še lepo raste, sicer je vrh zelo lep, vendar potrebuje še kakšen teden, upam da zdrži vreme.
LP,
Thompson
Thompson
no me veseli da še te niso prsti zasrbeli
boš nagrajen z dobro robo 
Sicer z notranjim gojenjem nimam toliko izkušenj, ampak zunaj se gniloba ponavadi pojavlja zaradi prevelike vlažnosti, recimo zaradi deževne jeseni. Kakšen nivo vlage imaš v growboxu?
"Zelišče je zdravilo naroda; alkohol je njegovo uničenje." — Bob Marley
Imam jo v rastlinjaku, ki je podnevi odprt.. Vlaga je takšna kot zunaj.. Torej te dni večja..
Sedaj so mi začeli gniti tudi drugi vršički.. Jih samo obrezujem, ali se da narediti se kaj drugega..?
Sedaj so mi začeli gniti tudi drugi vršički.. Jih samo obrezujem, ali se da narediti se kaj drugega..?
Kakšne imaš mere rastlinjaka? Prezračevanje je nujno potrebno tudi čez noč.Če je možno daj na zrak.
Ko se pojavi plesen,se jo boš težko rešil,žal tako je .Reži kar cele batke stran,da vsaj kar je zdravo spelješ do konca.
Samo za info,lani mi je plesen pobrala pol biljke,imel isti problem kot ti.
Upam da ti uspe kaj rešit lp
Ko se pojavi plesen,se jo boš težko rešil,žal tako je .Reži kar cele batke stran,da vsaj kar je zdravo spelješ do konca.
Samo za info,lani mi je plesen pobrala pol biljke,imel isti problem kot ti.
Upam da ti uspe kaj rešit lp
7x7 visok pa 3-4m.. Prezracevanje ni problem.. Bom porezal kar je gnilega
jao, kako ti v enem tednu plesen vse uniči..
Ali se kaj šprica proti plesni?
Ali se kaj šprica proti plesni?
U lepe mere,predvidevam da imaš v rastlinjaku še ostalo zelenjavo,ki jo zalivaš in s tem povečuješ vlago.Rastlinjak je idealen za rast.
Pri obrezovanju gnilih batkov se probaj čim manj dotikat plesni saj jo s tem hitro razširiš na zdrave dele.
Sekat moraš tud cele vejce.
Pri obrezovanju gnilih batkov se probaj čim manj dotikat plesni saj jo s tem hitro razširiš na zdrave dele.
Sekat moraš tud cele vejce.