OUTDOOR 2018
Re: OUTDOOR 2018
A kdo ve za kak ind. nasad, čimbliže Lj?
na barju bi se najdlo kaj
a se pri foliarnem gnojenju uporabi isto razmerje gnojil ali majn? na biobizz nič ne piše o tem, ponekod pa sem zasledil manjše mešanice...???belivitez napisal/-a:stul4445 napisal/-a:aja še to bi prašu če lohk passion kašna gnojila ponavad uporabljaš al pa svetuješ kašna so najbolj nasplošno?
Najhitreje boš problem rešil z foliarnim gnojenjem in tudi hranil ti nebo spiralo
Definitivno manjše razmerje... Svetujem ti, da kupiš gnojilo točno namenjeno foliarnemu gnojenju.motorist napisal/-a:a se pri foliarnem gnojenju uporabi isto razmerje gnojil ali majn? na biobizz nič ne piše o tem, ponekod pa sem zasledil manjše mešanice...???belivitez napisal/-a:stul4445 napisal/-a:aja še to bi prašu če lohk passion kašna gnojila ponavad uporabljaš al pa svetuješ kašna so najbolj nasplošno?
Najhitreje boš problem rešil z foliarnim gnojenjem in tudi hranil ti nebo spiralo
Bi mogoče kdo vedel kaj je problem? ni veliko tega se mi zdi, da je pa tako na random tu pa tam. Da bi bilo preveč gnojil dvomim ker sem bolj malo gnojil..samo bat guano tea..

lp

lp

Nvm a se sam men zdi sam ta let mi je kar počas začel cvetet sam boljš ko pa nič
Zdravo,
Nekje sem zasledil, da nekateri trgate vecje liste iz roz dol. Kako je zj stemu, je to vredu al ne? A loh stemu poskodujes rozo? A se to splaca, glede vode, svetlobe verjetno ja? Pa se en vprasnje mam, kaj bi loh blo ce zacnejo atebla roz postajat vijolicna? Pomanjkanje fosforja? Hvala za vse odgovore
Nekje sem zasledil, da nekateri trgate vecje liste iz roz dol. Kako je zj stemu, je to vredu al ne? A loh stemu poskodujes rozo? A se to splaca, glede vode, svetlobe verjetno ja? Pa se en vprasnje mam, kaj bi loh blo ce zacnejo atebla roz postajat vijolicna? Pomanjkanje fosforja? Hvala za vse odgovore
lahko jih ščipaš, lahko pa ne. eni pravjo, da dobr, drugi da ne. če boš sčipal, sčipej liste z nohti palca in kazalca kakšen cm, dva od stebla - boljša potentnost in rast vrhnakov, če ne boš, bo boljša aroma. eksperimentiraj - pol rastline ogul, pol pa pust, edin tko se boš kaj naučil, vaja dela mojstra, mojster pa vajo. za vijolično obarvanost si lahko brez skrbi, to je fenotip in genotip rastline, ka pa je zaena sorta?