glede "domače" pa "skunka"

Debate o vsem, peskovnik.
Vitto

Re: glede "domače" pa "skunka"

Odgovor Napisal/-a Vitto »

Mene so učil da domača nima semen. Ko sem začel s študijem v Lj, sem se prepričal da ni ravno tako. V Lj je domača crap- beri točno to, kar je v mojih koncih bosanka, le da ne smrdi po amonijaku in mogoče mal lepše zgleda. Ok, če reče huda domača še nekak. Domača ki jo mi poznamo vseka precej bolš od skanka, in je fina, lepljiva(no way da jo s prsti nadrobiš ker se ti vse zaalepi za prste in pod nohte). Skank mora imet tisti vonj po gnojilih in se lepo drobit, pa zbiti vrhi... i think.
Agnes

Odgovor Napisal/-a Agnes »

Tist vonj po gnojilih ni vonj po gnojilih, ce pa je, pa ne kadit.
DEATH BEFORE DISHONOR!
Vitto

Lastna izkuzšnja- sem enkrat probal eno forsirat z gnojilom- imel 2 klona iste "domače", enga po zdravi pameti, drugega šponal z gnojili. konkretno- natrosu ureo okol rože med vegetacijo(+zalival...) in zalival z 2x dozo v cvetenju... Zanimivo da se je ena kadila kot domača, druga pa kot skank... za videt recimo podobno, večji in bl zbiti vrhi, pa tist značilen vonj... dejansko po gnojilu. pa nisem nič na koncu gnojil.
sticky

Odgovor Napisal/-a sticky »

hja..mal je tole "po gnojilu" relativno. ne vemo mi vitto, kaj ti vohaš pod "gnojila"

a to si pod hps delal, al pod milim nebom?

ker hidroponika ma res svoj značilen taste, drugačen od zemlje. če pa so to vonjave od gnojil, pa nevem. verjetno ne, glede na to, da je v hidro lažje "splaknit" rožo in je posledično manj teh snovi notr.
Agnes

gnojila čutiš ko kadiš... če jih.
DEATH BEFORE DISHONOR!
Vitto

Quote:
gnojila čutiš ko kadiš... če jih.

To sm mislu.

Gojil pod milim nebom v zemlji. Nism mislu na hydro taste, čeprav je precej podobno sam bl ... hm... drugače pač
Agnes

Quote:
hja..mal je tole "po gnojilu" relativno. ne vemo mi vitto, kaj ti vohaš pod "gnojila"

a to si pod hps delal, al pod milim nebom?

ker hidroponika ma res svoj značilen taste, drugačen od zemlje. če pa so to vonjave od gnojil, pa nevem. verjetno ne, glede na to, da je v hidro lažje "splaknit" rožo in je posledično manj teh snovi notr.

Imam izkušnje z hitro, vendar je blo samo enkrat ali dvakrat čutit , da ni običajna. Očitno je bilo korektno narjeno.
DEATH BEFORE DISHONOR!
Odgovori