Spolnost

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Stari uporabnik #794

Re: Spolnost

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #794 »

tuki se gre za bolj ključna vprašanja kot posameznikov sex lajf.gre se za vpliv marihuane na človeško percepcijo seksualnosti.
Stari uporabnik #342

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #342 »

ja...men se vcasih zgodi, da se mi sred jointa kr dvigne... drugac pa tko...mislm, da se tezji dvigne, sam k se, pa traja...tezje se je skoncentrirat na sex, ce ti takrat ne pase, sam lahko pa tud bl not pades ce ti..uglavnem...vse je bolj tantricno, duhovno in manj fizicno...
Stari uporabnik #1021

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1021 »

itak da full sede skadit ksn jointek preden se gres posteljne avanture, pa tud orgazem je cist drugacen pa tud dlje cajta traja .... sam je pa pomojem razlika ce to pocnes vsak dan al pa sam obcasno .... zadnje cajte se mi cist preveckrat dogaja da grem tm okol 7, 8 zvecer na joint , pridem domov, se ulezem na postlo in pred 10 ze veselo spanckam .... pol je pa lubi zalostn eh kokrkol ze, u mejah normale je vecina stvari ql, pretiravanja pa ze mal jebejo ....Majchika ------------------it's all about music and dance culture ....
Stari uporabnik #215

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #215 »

Watcher, libido je spolni nagon.Nevem, zakaj zahajas v neke kvazi psiholoske vode, ce pa je to stvar kemije.Vsekakor pa trava drugace vpliva na moskega kot na zensko, kar se seveda spolnosti tice.Lp
Stari uporabnik #1448

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1448 »

Odvisno kaksna je situacija. Ce se ti ponudi zraven spinela se dobra pickica, bos pa ja se mal "potegnil" taksno vrsto substance, a ne!!!
Stari uporabnik #794

quote:Originally posted by Feedback:Watcher, libido je spolni nagon.Nevem, zakaj zahajas v neke kvazi psiholoske vode, ce pa je to stvar kemije.Vsekakor pa trava drugace vpliva na moskega kot na zensko, kar se seveda spolnosti tice.to ni samo stvar kemije, sex ni stvar kemije, spolni nagoni niso stvar kemije. pa tiste kemične, univerza za kemijo, stil kemije mislim.
Stari uporabnik #1158

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1158 »

ja ce si prevec spohan se mi itak nic ne da... kaj sele seksat, sej mogoce bi pa mislis na to, sam potem ko pa dejansko pride nisi fizicno najbl pri stvari (tko jest)
Stari uporabnik #215

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #215 »

Watcher, svojo trditev dokazi, drugace je brez pomena!Lp
Stari uporabnik #794

quote:Originally posted by Feedback:Watcher, svojo trditev dokazi, drugace je brez pomena!Lpni brez pomena. počaki do jutri heheampak recimo, da neki napišem že danes, ko ravno nimam drugega dela. in vse sledeče je zgolj hipotetične narave tako da se bo verjetno najdu nekdo, ki o celotno stvar overgel ampak vseno.jaz sem mnenja, da z uporabo drog začutimo naše energetsko telo. se pravi pretok energije v telesu - če smo dramatični lahko tudi rečemo našo dušo. obstaja točka nekje v naši riti kjer je shranjen kundalini ali naša seksulana energija. pod topikom nekje imenovanim droge in čakre je tekla debata o tem kako ti droge odpirajo čakre, se pravi če droge odpirajo čakre, lahko na splošno trdimo da aktivirajo naše celotno energetsko telo. kundalini/tantra energija je tista energija, katera nas dela seksualno dejavne, oz. to je tista energija, ki se izmenjuje med spolnim aktom. je energija poželenja. ko recimo v trezenem stanju vidiš neko osebo in začutiš tisto nekaj je to tvoja 'kundalini', ki zaznava 'kundalini' drugega. po moje. zdej ko pa si ti pod vplivom marihuane, pa zaznavaš dotično seksualno energijo drugega v bolj ostri obliki kot sicer, vendar istočasno te trava v fizičnem smislu naredi lenega, tako da čeprav te nekdo blazno privlači še vedno ne boš storil nič fizičnega, ker se ti pač ne da, ampak se boš recimo omejil na zgolj neko daljinsko pofu******, ker si pač len. in to zato ker trava zdinamizira tvoje energetsko telo, ohromi pa tvoje fizično.tako nekako v zelo grobih okvirih.glede freuda: libido = spolni nagontorej, če ti trava poveča libido ti poveča spolni nagon - t.j. porastek seksualne energije, katere porastek pa se manifestira na zgoraj naveden način.
Stari uporabnik #342

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #342 »

znano je, da s tantro recimo postanes tud bolj zanimiv za nasproten spol, ker s tantro razvijes energetsko/etericno telo in to je tista privlacnost, k neves zakaj te nekdo tok privlaci...eni pravjo kemija....seveda je kemija zelo tesno povezana z vsemi procesi, to pa ne pomeni da je vse kemija...kemija je samo senca vsega tega kar se dogaja v se manjsem svetu in mi ne vemo...droge delajo neke kemicne reakcije, tako kot tantra dela kemicne reakcije...sam v manjsem svetu(kvantnem) se dogaja se marsikej za kar mi nimamo dost razvite matematke da bi razvozlal, torej noben nima prav...tistmu kar se dogaja v manjsem svetu lohk pripisemo samo imena kot so prana, kundalini, etc., ker je folku dost dogajal ze od tega in verjetn ni vse en larifari...
Odgovori