kolko vas muci

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Stari uporabnik #1976

Re: kolko vas muci

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1976 »

ah... MATO... nas ni tako malo... jaz sem "on-line all the time".. pa kot sem omenil.... nimam nobenih problem...vsaj kar jaz poznam... edino, kar se pozna v kaksnem dnevu brez "mamil", da sem bolj razburljiv... sem ze po naravi hitre jeze... in od trave sem prejel samo dobre vibracije... in to je to.... pa lahk tisti tvoji doktorji recejo kar hocejo... obenem sem pa lahko tako doma, kot na jobu pocen.... pa se s tem produktivnost ne zmanjsa.... ravno nasprotno... bolj padem v kodo kot pa drugace... sicer ne prakticiram vsakodnevnega zadevanja pred/med sluzbo... ampak....po pa vedno.. se zgodi
in bi se popolnoma strinjal, da si je treba najprej postimat v glavi
Stari uporabnik #920

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #920 »

Quote:
Moja opažanja: od vseh drog, ki sem jih dosedaj preizkusil, lahko trdim, da konoplja ne pušča omembe vrednih psihičnih ali fizičnih posledic na mojemu telesu. Brez težav kombiniram travo z odgovornostmi v službi in doma. Skratka, trava me ni zavedla, uničila, pokvarila, zastrupila...itd!

You are the chosen one

Kot sem reku že neštetokrat ___ enim sede; enim pač NE oz. se jim začne dogajat... in ja... triger je THC. Mogoče ne edini; je pa zelo velik dejavnik (med drugimi mogoče neštetimi dejavniki, ki je dal še zadnje poleno na ogenj).

LP
Stari uporabnik #920

Quote:
ah... MATO... nas ni tako malo... jaz sem "on-line all the time"..

Večina mojih najboljših prijateljev je ravnotako 'on line' all the time.

Ne me narobe razumet. Jest ne bijem bitko proti marihuani.
Samo opozarjam, da je za določene individume lahko ta 'sveta zel' prekletstvo.

Mogoče se včasih izražam s pretrdimi besedami. Skjuzmi

LP
Stari uporabnik #2453

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2453 »

ne me zdej križat or whatever... sam je pomojem čas da si mal nehate zatiskat oči... sicer hvala bogu, da vam uspeva furat ganjo tko k jo furate... sam... eh... mogoče brez veze... sam bolš preventiva k pa vse ostalo, kar pride za tem!

sem tut jst vidla že ene par primerov, k so ganjo fural na podoben način k vi, k jo 'zagovarjate'... pa jih je na koncu povozila... hard cases... na žalost!

over & out!
Stari uporabnik #3192

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #3192 »

Quote:
sem tut jst vidla že ene par primerov, k so ganjo fural na podoben način k vi, k jo 'zagovarjate'... pa jih je na koncu povozila... hard cases... na žalost!

Lepo te prosim. A so ti tvoji kolegi furali samo in samo konopljo...s samo ne mislim SAMO na droge.

Poznam en cel kup "zafurancev" (po vaše) pa se niso nikoli drogirali.

Quote:
pa jih je na koncu povozila

E ja, na koncu.
Dejte se naučit živet na točki 0. Točka 0 = sedanjost.
Stari uporabnik #920

Quote:
A so ti tvoji kolegi furali samo in samo konopljo...

Dejstvo je, da marihuana pri nekaterih ljudeh sproži psihozo (in ja samo marihuana - brez sočasnega uživanja drugih drog)! Kolk močen dejavnik je med drugimi dejavniki? IMHO ZELO.

Sigurno jo sproži pri nekaterih ljudeh, ki imajo 'psihiatrične' predispozicije oz. ljudem, ki so nagnjeni k psihozom ali shizofreniji.

Podaj joint shizofreniku in pol samo glej - če imaš to možnost. Začelo se mu bo 'dogajat'.

Ravno trako oz. v bolj blagi obliki je z amfetaminom - tud amfetamin v nekaterih primerih shizofreniku ojača psihozo oz. mu jo povzroči.

Ta dejstva so podlaga mojega 7 letnega dela v psihiatrični bolnišnici.

Se mi pa zdi razumljivo, da vi 'zagovorniki' (da se ti po ganđi ne more nič tacga zgodit) ne veste tega; enostavno, ker ne vidite tega al pa sami sebi lažete.

LP
Stari uporabnik #920

Quote:
IMHO je MDMA bolj "vprašljiv" za samokontrolo kot trava.

NE.

MDMA je problematičen zaradi nekega druzga zapleta oz. zapletov... vročinski udra, dehidracija, možganski edem, nazadnje smrtni primeri...

Glede psihiatričnih zapletov je 'sveta zel' tukaj daleč spredaj!!!

Pri MDMA so psihiatriči zapleti večinoma akutni - kot naprimer premočno fleširanje in akutne blodnje ob predoziranju. Dolgoročni pa je samo post X depresija ali anksioznost.

'sveta zel' je v samem vrhu glede psihiatrične obolevnosti _ slavnostne stopničke si deli z alkoholom in heroinom.
Samo, da se pri slednjih dveh gre bolj za odvisnost.

IMHO ivn.
Stari uporabnik #920

Quote:
Mato, IMHO na ganja-userja gledaš, skozi "poklicne" oči. Ne posploševat "tvoje" primere v Zavodu z nami. Nekateri, smo se naučili s spoštovanjem uporabljati zel..., radi jo imamo in nočemo slišati grdih neresnic.

Ne ne gledam ganje samo skozi poklicne oči. Sam sm bil ganja user/vrtičkar 7 let. Ne uživam je zadnje 3 leta.

Enostavno mi ni sedla več - to je bil razlog, da sm nehu.
Velik razlog je bil tudi zakompliciranost življenja hašišarja v SLO.
Neprestano skrivanje, opravljane, težave s širšo okolico (ki seveda ne sprejema hašišarjev) in še in še...

Pred tem pa mi je sedla in sm užival v njeni opojnosti (občasno seveda tudi ne - ravno tako sm na lastni koži izkusu zelo neprijetne stvari zaradi THCja).

Kot sm povedu že enkrat prej - poznam jih mnogo, ki so iz podobnih razlogov prenehal uživat marihuano npr. po 10ih, 15ih letih kajenja.

Quote:
radi jo imamo in nočemo slišati grdih neresnic.

Zastirate si oči - z drugimi besedami

Manjana ane - pa bo

Stari uporabnik #920

Quote:
Dejte se naučit živet na točki 0. Točka 0 = sedanjost.

Carpe diem Jest sm za.

Živet 'iz dons na jutr' _ kam pa to pelje...

Stari uporabnik #3192

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #3192 »

Quote:
Živet 'iz dons na jutr' _ kam pa to pelje...

Kam pa pelje človeka, ki kategorično nasprotuje konoplji.
Kdo postavlja cilje, ti?

Kakorkoli Mato, rad prebiram tvoje poste...največkrat imajo težo...sam tale je pa preveč pokroviteljska.

Pa da ponovim za tabo "carpe diem" vsak dan - že vrsto let (3x po 7 let)
Odgovori