sajenje
-
Stari uporabnik #238
Re: sajenje
valda, zadnjič sem glih celo njivo krompira posadil, pa buče, pa koruzo, pa pšenico, pa zelje, pa solato, pa repo, uf na kmetiji je lepo.
-
Stari uporabnik #2109
seveda!!! načeloma sadim vsako leto s tem, da sem letos prvič poleg outdor sadil tudi indor in to kar uspešno
outdor: sadim na več različnih koncih po par grmičkov oz. po par rastlin skupaj. posadim toliko, da imam mir cca eno leto, no mal manj kot leto, recimo, da mi traja 8-9 mesecev s tem, da jo imam zase, nič ne prodam.
mikrolokacije placov pa ti bom povedu kdaj drugič
by by HEMPKO
outdor: sadim na več različnih koncih po par grmičkov oz. po par rastlin skupaj. posadim toliko, da imam mir cca eno leto, no mal manj kot leto, recimo, da mi traja 8-9 mesecev s tem, da jo imam zase, nič ne prodam.
mikrolokacije placov pa ti bom povedu kdaj drugič
by by HEMPKO
-
Stari uporabnik #145
Ja,stari minimalno en šlepar na leto domačice pridelamo pri nas, iz tega naredimo 2l hashevega olja in tono kukijev, res če te pa zanima kje pa si sposodi spomladi helikopter, mislim da ti ne bo težko opazit lokacije.
Mislim ej ma kake BUČE!!!!
Aja pa ni za kej za odgovore, na taka vprašanja zmeraj z veseljem odgovarjam.
ACE
Mislim ej ma kake BUČE!!!!
Aja pa ni za kej za odgovore, na taka vprašanja zmeraj z veseljem odgovarjam.
ACE
-
Stari uporabnik #2334
full si pameten, res.
nevem kaj sm tko slabga oz. neumnega vprasal..
sploh pa kdo te sili odgovarjat?!
cudnez
peace
nevem kaj sm tko slabga oz. neumnega vprasal..
sploh pa kdo te sili odgovarjat?!
cudnez
peace
-
Stari uporabnik #145
Ej, sori, ne vzami si tega preveč k duši, samo včasih me popade pikrost, ena izmed mojih slabših(ali pa mogoče celo boljših kakovosti).
Ej, pa no hard feelings I hope.
ACE
Ej, pa no hard feelings I hope.
ACE
-
Stari uporabnik #289
Sicer je njegova reakcija res bila malo groba, ampak moraš priznat da si tudi ti z malo "policijskim" tonom to vprašal.
lep dan, JB
lep dan, JB
-
Stari uporabnik #96
ACE, this is a net bust!
You are under arrest! Come out slowely and with your hands fulll of drugs, cous us, cops, are in realy badly need. Need for DRUGS!!
You are under arrest! Come out slowely and with your hands fulll of drugs, cous us, cops, are in realy badly need. Need for DRUGS!!
-
Stari uporabnik #983
Quote::
are in realy badly need
hehe... Jao FTT, da te Hell-1 vidi.
khmkhmmm..
Alzo.. Ja, FOAF je imel pred letom narejen en tak mini-lab-hidroponics v omari. Z vsemi vodnimi crpaklami, termometri, ventilatorji, dan/noc timerjem in 17500lumni + UV lampa.
That was sweeeeet Mary Jane... z okusom limone (resno).
are in realy badly need
hehe... Jao FTT, da te Hell-1 vidi.
khmkhmmm..
Alzo.. Ja, FOAF je imel pred letom narejen en tak mini-lab-hidroponics v omari. Z vsemi vodnimi crpaklami, termometri, ventilatorji, dan/noc timerjem in 17500lumni + UV lampa.
That was sweeeeet Mary Jane... z okusom limone (resno).