kok placujete za travo??
-
Stari uporabnik #1331
Re: kok placujete za travo??
dobra očiščena stotka za petnajst tisočakov.
-
Stari uporabnik #238
Quote:
Dobro očiščena stotka???????? Dobro očiščeno stotko jaz ne bi prodal pod 40 jurjev pa me boli za vse. Pa verjami, da take tukaj na štajerskem cene so. Za 15K mogoče albanka, ne pa domačica. Pa to je jade podcenjevanje domačice. Sramota. Tam se ljudje fukajo po pol leta da spravijo par bilk skupaj, potem pa pride folk in teži naj mu to proda po ugodni ceni. Ko pa ta reče ful visoko ceno pa samo gleda. Jah pizda sadite, pa boste vidli kolko je fukanja. Čisto razumem dilerje, ki nabijajo cene.
Zato pa, da 100g ne pride niti 15K sadi sam!
Trava je za kadit in ne za prodajat
Dobro očiščena stotka???????? Dobro očiščeno stotko jaz ne bi prodal pod 40 jurjev pa me boli za vse. Pa verjami, da take tukaj na štajerskem cene so. Za 15K mogoče albanka, ne pa domačica. Pa to je jade podcenjevanje domačice. Sramota. Tam se ljudje fukajo po pol leta da spravijo par bilk skupaj, potem pa pride folk in teži naj mu to proda po ugodni ceni. Ko pa ta reče ful visoko ceno pa samo gleda. Jah pizda sadite, pa boste vidli kolko je fukanja. Čisto razumem dilerje, ki nabijajo cene.
Zato pa, da 100g ne pride niti 15K sadi sam!
Trava je za kadit in ne za prodajat
-
Stari uporabnik #1331
joj, rush - jest več hvala nebesom ne kadim, zato tudi tistih pešnajst tisoč porabim raje kje drugje.
o ceni in kakovosti pa bi lahko razpredali v nedogled.
o ceni in kakovosti pa bi lahko razpredali v nedogled.
-
Stari uporabnik #546
za prvo klaso, celi lepotičke vrhi, žlahtno dehteči po 600 SIT/g
Če ni prva klasa pa sploh ne kadim, posebej ne kake smrduharske amonijak scanca albanke po 100 SIT. Blajk
Če ni prva klasa pa sploh ne kadim, posebej ne kake smrduharske amonijak scanca albanke po 100 SIT. Blajk
-
Stari uporabnik #716
Vijolica z nekaj stebelci 22k sit 100g (najljubša9
Solidna albanka 12k 100g
Domačica: se jo ne dobi razen pri kšnih frendih tam je pa itak zastonj
Solidna albanka 12k 100g
Domačica: se jo ne dobi razen pri kšnih frendih tam je pa itak zastonj
-
Stari uporabnik #2079
OK tist k ti je dau 100g za 15k je pa totaln debil.. sam po moje mau nakladas.. pa valda kdo bi pa hotu Albansko travo kadit?? domacicarulez.. jst dajem tm cca. 500/g odvisno kok pac uzamem in to se mi zdi cist ql k lohk vem da mi ne bo "na dol" udarl..
-
Stari uporabnik #459
V nasi druzbi radi prpalimo ksno jolo po partyu in sva se s kolegom odlocila, d bova kr 100ko nabavla. Dobila sva jo za 22jurjev in cist vsak k je z nami kadil, je reku, d je huda.
Sam 15jurjev se mi zdi pa res mal pretirano nizka cena.
Sicer pa je po mojih informacijah cena za stotko v Lj okoli 33-35jurjev.
Sam 15jurjev se mi zdi pa res mal pretirano nizka cena.
Sicer pa je po mojih informacijah cena za stotko v Lj okoli 33-35jurjev.
-
Stari uporabnik #1331
cyborg, vprašal si, odgovorila sem. seveda je bila kdaj pa kdaj stotka tudi po dvajset tisočakov, več pa praviloma ni bilo. ampak meni je čist sedla tudi tista za petnajst tisočakov. okej, meni je koncu sedlo že itak vse, tako da ...
vsak dan se borimo ...
vsak dan se borimo ...