kUKIJI

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Odgovori
Stari uporabnik #1758

kUKIJI

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1758 »

Ali je možno, da bi hašiševo olje uporabil za kukije, bi bil učinek isti, kot pa če bi prpravo maslo?
Stari uporabnik #716

Re: kUKIJI

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #716 »

verjetno da se ga da uporabit sam se mi zdi da je hash olja škoda v kukije stav k ga rajši skadiš. Pa kukije al pa bhang se ponavadi dela da se listje pa stebla skoristi.
Stari uporabnik #1758

Ja saj sem misli iz velike količine perja, pa jeklenko butan-propana, pa gremo šopat
Stari uporabnik #2371

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2371 »

Po mojem je to slaba kombinacija-- prejaka
Stari uporabnik #2558

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2558 »

hja, dobri kukiji so zakon .
LP
Stari uporabnik #2352

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2352 »

Dobri kukiji so definitivno zakon.
Sam neki me zanima, zakaj usi prawte da je škoda nevem, haša, navadne ganje, skune itd. za bhang oz. kukije?
Sej pač daš mal mn, se več THCja veže gor in je isto sranje. Usaj pomojem nje tko, če je moje mišlenje napačno nej me gdo popravi.
Stari uporabnik #1758

Skuna za bang, niks gut, preizkušeno.. po mojih izkušnjah je tko k pr kuhanemu vinu, slabšu zadevo kuhaš, boljš je..
Stari uporabnik #238

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #238 »

iz skunga kukiji so mega!!!!

Po FOAFovih izkušnjah pomeni boljša trava, boljše pecivo. Perje je good, perje z malimi vrhi je še boljše, zdrobljeni vrhi je še boljše in skung je mega.
Stari uporabnik #1758

Js sem izhajal iz količine ki jo dobiš za enako ceno. Tako, da je čist možno, da je blo skunka premalo, ker je pač tolk dražji... ka pa vem, nebi pa za 200k skunka glih za ene kukije porabu
Odgovori