Ko te zaflika kuki

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Stari uporabnik #2041

Ko te zaflika kuki

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2041 »

Men se je včeri zgodil, da sm po dolgem cajti spet jedel kukija in sm pred tem mel mal pavze od trave. pojedu sm ga pol, pa mi je tak delal, da mi ni blo nč jasn .
po eni uri mi je začel tko dogajat da sam adijo pamet. kr fleši, odmevi, počasni posnetki... prvič mi je tak nardil, pa me zanima če je to lohk sam od thc-ja.

povejte še vi kake svoje izkušnje, js vem da ne pojem kukija nkol več.
Stari uporabnik #1679

Re: Ko te zaflika kuki

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1679 »

Ah kukiji so lahka tak odlom.
Se spominim ko sem spil 1 dcl banga pa 2 keksa pa sm biv zadet dva dni skp.
Da pa ne govrim o takih fleših in eno urnem blackoutu
Slika je bla čist v pizdi halucinacije do gasa, pa vse tko ful preveč prisiljeno, ni blo tistga lepga filinga k na gobah recimo pa take lepe žive barve, ampak take tmne barve z nekimi čudnimi vzorci, pa srčni utrip čist v kurcu, pa brez sline sm biv,...biv sm zlooooo pokrivln
ja pr kukijih in podobnih stvareh morš bit res pazliv k maš hitr preveč. Je pa drgač men lepa izkušnja če pojem mal iksa pa zravn dodam en keks pa mi jeful lepo
Aja pa najbl sux je to k ti gre vse tko počas pa slika je čist ubrnenja , ni nekih hitrih flešov ampak vse počas, nasledn dan te pa toook fakin glava boli
Stari uporabnik #2041

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2041 »

Ja, men je isto take scene počel. smo šli na en plac okol 1-2 ponoč nad mestom pa je full lep razgeld, pa sm meu filing kot da je to kr en narisu, pa take, halucinacij do konca. ampak to se mi je vse dogajal na polovički. je pa res da sm meul glih dvotedensko pavzo.

PS: pa k smo se z avtom peljal se mi je zdel k da sm v igrci...
Stari uporabnik #491

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #491 »

ja mene je tut cookie zafukal u tri p.m.
sem meu pizdarije tko da sm halucinacije na bad trip in tko sm biu bogi se ceu dan pol .....nevem ce jih ne bom sam delal sigurn nebom vec drugih jedu.

Stari uporabnik #3282

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #3282 »

Ja ne pretiravat pa bo
Še nism slišu da bi kdo pristal na urgenci po jointu, medtem ko je s kukiji in bangom drugače, ker ne zadanejo takoj potem pa ko udarijo je že prepozno.
Stari uporabnik #2352

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2352 »

Uf, to je men najbol k te res totalka ubrne
Čeprow kukijev še v lajfu nism jedu, ampak beng me je pa že kr nekikrat lepo ubrnu. Sicer sm bil nablojen, vesel in vse je blo živopisano, čeprow pa občasna otemnitev slike in take fore... Nevem men čist sekajo tele zadevice
Stari uporabnik #3072

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #3072 »

jest jih nočem več videt, kaj šele jest. Sem se enkrat nažru budala jaz, masla od ene 50+ G perja, pa me je tolk obračalo celo noč, da sem mislil, da bom umru. Jeba je, ko nikdar ne veš, kolk požret, polj pa je vedno hujše, ko te začne grabit.
Stari uporabnik #2752

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2752 »

No sj to je tud glavni razlog da jh js ne jem
Stari uporabnik #920

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #920 »

A, da je THC tko močna droga???
Mar ni to 'mehka droga' - kao nč tacga...
Huh ...pa ja ne.

THC O.D. - noben še ni umru od THC-ja bojda; zakaj potem taka panika?

Quote:
Uf, to je men najbol k te res totalka ubrne

...to je pa res fajn

Vprašanje: kaj je najboljš narest k te THC 'zakomira'? Oz. kaj naj naredijo drugi (sam si tko al tko nezavesten), prijatelji naprimer?

Iz www.konoplja.org

Quote:
PREDOZIRANJE IN ZDRAVLJENJE

V maloštevilnih primerih lahko uporabniki doživijo akutne panične reakcije, opisane kot strah, paranojo, zmanjšano samozavest, zmanjšano sposobnost samoobvladovanja, s hitrimi, bežečimi mislimi in motnjami v orientaciji. K sreči so navedene reakcije redke, po navadi izginejo v nekaj urah in ni potrebna zdravniška pomoč. Včasih se prijetni in neprijetni občutki pojavljajo v izmenjujočih valovih. Panične reakcije se največkrat pojavljajo pri začetnikih ob večjih dozah in neudobnih situacijah. Uporabniki, ki drogo uporabijo prvič, naj bi začeli z malimi dozami in si omogočili, da drogo doživijo v prijetni atmosferi z dosti časa in udobja. Občasno lahko konoplja povzroči neprijetne simptome kot so glavobol, omotičnost, slabost in bljuvanje, kar so posledice psihičnega strahu. Skoraj vedno se pojavljajo ob velikih dozah. Nekaterim posameznikom pa se simptomi pojavljajo vedno ob zaužitju, kakor neke vrste alergija.
Najbolj pogosto pa se različne fizične reakcije pojavijo ob predoziranju. Čeprav ne smrtna, so močna predoziranja zelo neprijetna in lahko začasno močno oslabijo organizem. Simptomi vključujejo strah, paniko, razburjenje, halucinacije in hiter srčni utrip, ki se nadaljuje v nepremičnost, otopelost, odrevenelost in nezavest. K sreči so simptomi začasni in izginejo po parih urah spanca. Toksična predoziranja se pojavljajo bolj pogosto pri oralni uporabi konoplje kot pri kajenju, saj kadilci sproti zaznajo kdaj imajo dosti oz. kdaj je droge v telesu dovolj. Oralne doze je mnogo težje nadzorovati. Zaradi različnih koncentracij kanabinoidov v konoplji in različnih tipov konoplje je zelo težko natančno določiti potrebne količine doze. Zato je pogosto, da posameznik zaužije preveliko količino cookijev (piškotov s konopljo), ne da bi vedel, kaj se je zgodilo. Ob oralnem zaužitju se učinki pojavijo mnogo kasneje, celo do dve uri. Zastrupitve s konopljo so bile veliko bolj pogoste v začetku stoletja, ko so ob medicinskih raziskavah znanstveniki izdelovali izredno močne tonike z več 100 kratnimi dozami.

En odgovor o katerem bi se dal diskutirat...

Pustit ga spat (komirat) pa je... klapa pa sam nur gegangen dalje ...menite?
Stari uporabnik #920

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #920 »

Quote:
pojedu sm ga pol, pa mi je tak delal, da mi ni blo nč jasn .
po eni uri mi je začel tko dogajat da sam adijo pamet. kr fleši, odmevi, počasni posnetki... prvič mi je tak nardil, pa me zanima če je to lohk sam od thc-ja.

Eni bojo oz. bi rekl: Stari to je bil sigurn Hors notr

Quote:
pa me zanima če je to lohk sam od thc-ja.

Zanimiv ane - pa samo pol kukija kaj bi blo če bi jih 5 ali več pa še mal 'mleka' čez
Odgovori