nivo diskusije na tem forumu
-
Stari uporabnik #52
nivo diskusije na tem forumu
evo... konec pocitnic, konec razuzdanosti in anarhije.
prosim vse provokatorje, nakladace in lenuhe, naj si se enkrat, dvakrat, n-krat dobro preberejo in zapomnijo Pravila in smernice postanja.
vse, kar bo napisano izven teh pravil, bomo brisali, zaklepali ali banali nevzgojene uporabnike.
se posebej opozarjam na SEARCH pred objavo novih tem in na naslednje tocke PiP:
# Prepovedano je obrekovanje, razžalitev in opravljanje.
# Zahteva se argumentiran pogovor, ki se nanaša na temo.
# Prepovedana je pretirana uporaba velikih črk.
# Nezaželena je uporaba kletvic in žaljivk.
Upam, da bomo skupaj dvignili nivo debate, o konoplji je bilo ogromno ze napisanega, marsikaj novega pa se lahko naucimo in izvemo skupaj.
prosim vse provokatorje, nakladace in lenuhe, naj si se enkrat, dvakrat, n-krat dobro preberejo in zapomnijo Pravila in smernice postanja.
vse, kar bo napisano izven teh pravil, bomo brisali, zaklepali ali banali nevzgojene uporabnike.
se posebej opozarjam na SEARCH pred objavo novih tem in na naslednje tocke PiP:
# Prepovedano je obrekovanje, razžalitev in opravljanje.
# Zahteva se argumentiran pogovor, ki se nanaša na temo.
# Prepovedana je pretirana uporaba velikih črk.
# Nezaželena je uporaba kletvic in žaljivk.
Upam, da bomo skupaj dvignili nivo debate, o konoplji je bilo ogromno ze napisanega, marsikaj novega pa se lahko naucimo in izvemo skupaj.
-
Stari uporabnik #4882
Re: nivo diskusije na tem forumu
Konec temu ne boš naredil. Pa ne zato, ker bi ti vsi po vrsti hoteli nagajati, ampak ker maš cel kup provokatorjev na tem forumu in tudi ljudi, k provokatorjem pošljejo njihovo zdravilo nazaj (po moožnosti še malo potencirano).
Moram priznati, da sem bila pošteno negativno presenečena, ko sem dobila reply na svoj post, v katerem je moj vid poveličan v oko sokolovo z zvrhano mero cinizma in sarkazma... A s takimi prijemi je pa diskusija na nivoju, ali kako?
Ne, ne, pr men jo tko kar se tega tiče : Kdo prca, bo tudi prcam in konc debate. Kr iz čistega mira ne napadam nikogar, sam se pa folku, ki me niti ne pozna in me napada na račun moje površnosti, ne pustim in jim mirno in še z veseljem vračam nazaj...
Moram priznati, da sem bila pošteno negativno presenečena, ko sem dobila reply na svoj post, v katerem je moj vid poveličan v oko sokolovo z zvrhano mero cinizma in sarkazma... A s takimi prijemi je pa diskusija na nivoju, ali kako?
Ne, ne, pr men jo tko kar se tega tiče : Kdo prca, bo tudi prcam in konc debate. Kr iz čistega mira ne napadam nikogar, sam se pa folku, ki me niti ne pozna in me napada na račun moje površnosti, ne pustim in jim mirno in še z veseljem vračam nazaj...
-
Stari uporabnik #4020
verjemi da se bo sedaj stanje zbolšalo.vsaj iz moje strani nUPY.
in tud vse ostale provokatorje naprošam da se malo umirijo in bom vse kul.
pač tisti ki sprašujejo bedarije jih napotimo k pravi zadevi in bo stvar lepo stekla.
drgač pa dobra fora NUPY.konec poletja konec anarhije.
in tud vse ostale provokatorje naprošam da se malo umirijo in bom vse kul.
pač tisti ki sprašujejo bedarije jih napotimo k pravi zadevi in bo stvar lepo stekla.
drgač pa dobra fora NUPY.konec poletja konec anarhije.
-
Stari uporabnik #1758
Js se strinjam z Nupy-jem, je pa zelo lepo, da je mistress priznala svojo površnost in upam, da tudi zdaj moj odgovor smatra kot popravek in ne napad
-
Stari uporabnik #3859
Nivo diskusije na tem forumu (konoplja) je pa res pod mejo dobrega okusa. V zadjih dneh,tednih, mesecih je napisanega več enga drkanja v glavo, kot pa kakšnih zanimivih mnenj, predlogov, nasvetov, izskušenj, ...(JA, to naj bi se pisalo!!!)
Vsak novi post je takoj zasvinjan in poln enih off-topic debilaž. Pride tudi kakšen kulturen reply ,pa še to zmeraj od istih oseb. Medtem, ko (ne bom našteval kdo) drugi ne znajo povedat drugega kot to, da so ostal na ravni homo-kretenusa.
Folk, a res ne znate sodelovati na en zrel način, ki bi dvignil ta forum na en "kulturen" in produktiven nivo. Vsak, ki zdej bere na forum si misli: "Tele travčkarji so pa res bebčki." Seveda, da je veliko starih članov foruma prenehalo sodelovati v diskusijah. Nič čudnega!
No ,da zaključim. PLIZZZ, potrudite se malo in brzdajte vaše hormone. Vsak dan dobivamo nove člane, tudi starejše, ki si želijo sodelovati na konoplja forumu na en civiliziran način.
Skupaj bomo dosegli več, pridelali več in pokadili še več!!!
Vsak novi post je takoj zasvinjan in poln enih off-topic debilaž. Pride tudi kakšen kulturen reply ,pa še to zmeraj od istih oseb. Medtem, ko (ne bom našteval kdo) drugi ne znajo povedat drugega kot to, da so ostal na ravni homo-kretenusa.
Folk, a res ne znate sodelovati na en zrel način, ki bi dvignil ta forum na en "kulturen" in produktiven nivo. Vsak, ki zdej bere na forum si misli: "Tele travčkarji so pa res bebčki." Seveda, da je veliko starih članov foruma prenehalo sodelovati v diskusijah. Nič čudnega!
No ,da zaključim. PLIZZZ, potrudite se malo in brzdajte vaše hormone. Vsak dan dobivamo nove člane, tudi starejše, ki si želijo sodelovati na konoplja forumu na en civiliziran način.
Skupaj bomo dosegli več, pridelali več in pokadili še več!!!
-
Stari uporabnik #3072
priporocam trdo policijsko roko.
Triperja pa Radota za moda!
Triperja pa Radota za moda!
-
Stari uporabnik #3909
Nebi škodilo mal spremembe se mi zdi da forum zdnje čase preveč vegetira naj gre že enkrat mal v cvet.
-
Stari uporabnik #4020
Quote:
GanjaKmet said:
Nebi škodilo mal spremembe se mi zdi da forum zdnje čase preveč vegetira naj gre že enkrat mal v cvet.
in s tem je mislu da bi se naredilo podforume in tko naprej!
-
Stari uporabnik #1758
Naj vsak prvo pri sebi pošlihta podstrešje, pol se pa lahko skupaj lotimo zunanjosti
-
Stari uporabnik #4020
ha.
enako ,hvala.
pa zakaj zmerej na moj post nekdo replya z takim tonom sporočila?
ejeje
enako ,hvala.
pa zakaj zmerej na moj post nekdo replya z takim tonom sporočila?
ejeje