Kaj je to SKUNK?
-
Stari uporabnik #3072
Kaj je to SKUNK?
Okej, dostkrat em ze videl post pr. Jebes skunk, boljse je domacica?
Kako se klasificira skunk? Kaj je to? A je to rastlina, ki zrase iz semena, ki ima predpono Skunk (npr. super skunk)? A je to indoor rastlina? Je to hidroponicno gojena rastlina? Je to sativa ali indica? Je to trava, ki ima mocen vonj?
Ker dosti ljudi, ki kao ne marajo skunka veselo kadijo "domacico", ki je seveda, zrastla iz semen indoor "skunka"
?
Kaj je zame skunk?
Ne uporabljam tega izraza...
Kako se klasificira skunk? Kaj je to? A je to rastlina, ki zrase iz semena, ki ima predpono Skunk (npr. super skunk)? A je to indoor rastlina? Je to hidroponicno gojena rastlina? Je to sativa ali indica? Je to trava, ki ima mocen vonj?
Ker dosti ljudi, ki kao ne marajo skunka veselo kadijo "domacico", ki je seveda, zrastla iz semen indoor "skunka"
?
Kaj je zame skunk?
Ne uporabljam tega izraza...
-
Stari uporabnik #1516
Re: Kaj je to SKUNK?
zame je skunk tista trava ki je vzgojena pod lucjo, in ne pod soncem. tak si jst razlagam. je pa res da imajo ena semena predpono skunk, ki dost folka prelisiči in mislijo da kadijo "skunk" nevem no. to je dost retorično vprašanje:)
lp
lp
-
Stari uporabnik #5006
v nasih krajih recemo skuni/skunk pac travi,ki je bila vzgojena pod lucjo, ne na soncu- ampak to ti je najbrz ze znano
Quote:
ganja_farmer said:
da imajo ena semena predpono skunk, ki dost folka prelisiči in mislijo da kadijo "skunk" nevem no.
mi lahko se kaj vec poves o tem. ker vcasih res ne vem kaj dejansko kadim.
Quote:
ganja_farmer said:
da imajo ena semena predpono skunk, ki dost folka prelisiči in mislijo da kadijo "skunk" nevem no.
mi lahko se kaj vec poves o tem. ker vcasih res ne vem kaj dejansko kadim.
-
Stari uporabnik #2820
Quote:
Classic said:
skank je dihur, dihur pa...
SMRDI
-
Stari uporabnik #1516
nekatere sorte se imenuje npr. blueberry, nekatere druge se imenuje super skunk, in če oseba npr. posadi zunaj pod soncem super skunk potem govori da ma skunk, saj tak jst predvidevam, sam zame to ni skunk. sam folk neve sploh kaj kadi, to je fora.
lp
lp
-
Stari uporabnik #5006
Quote:
ganja_farmer said:
sam folk neve sploh kaj kadi, to je fora.
lp
dobro vedet, da niesm edini
-
Stari uporabnik #2820
Skunk je iz semena skunk al pa supr skunk, lahk je outdoor al pa indoor, ni pa skunk ena domačica ki raste pod lampo!!
Skunk ma čist drugačen vonj od domačice, kaj sele bosanke!!
Nekateri skunki tolk smrdijo d ga ne morš ornk povohat, te kr reže po nosu!!!
Skunk ma čist drugačen vonj od domačice, kaj sele bosanke!!
Nekateri skunki tolk smrdijo d ga ne morš ornk povohat, te kr reže po nosu!!!
-
Stari uporabnik #3192
Quote:
sam folk neve sploh kaj kadi, to je fora
evo, sam to je res en fak!!! pa žalostno.
sam ne pozabit: Ni konoplja prepovedana, ker je nevarna, ampak je nevarna, ker je prepovedana!
-
Stari uporabnik #5006
se pravi, da sem vsa ta leta zivel v zmoti??
torej pravega skunka se kadil nism, ce vas razumem?
o tem bi se splačalo razmislit.
torej pravega skunka se kadil nism, ce vas razumem?
o tem bi se splačalo razmislit.