dekriminilizacija

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
Odgovori
Stari uporabnik #4809

dekriminilizacija

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #4809 »

Pred kratkim je Tone Rop kot uradni predsednik vlade na TV intervjuju ob vprašanju ali je kdaj poskušal marihuano to zanikal a je rekel;PODPIRAM PA DEKRIMINILIZACIJO UPORBVNIKOV.
Glede mene so to za večino nas ki gojimo samo zase in to tudi imamo za lastno uporabo velika beseda-ZA KOMERCIJALNE GOJITELJE ME PASPLOH NE ZANIMA.
Take izjave je potrebno če so vsaj 50% resnične podpreti in izkoristiti.Uplivati na sedanje stanje bomo morali sami veliko poskušeti vplivati za izboljšavo.Zato bi rad slišal tudi mnenja ostalih v zvezi z delom na dekriminilizaciji-toleriranju lastne uporabe in vzgoje(za lastne potrebe).

Bilo bi dobro da bi v doglednem času poskušal organizirati vsaj manjši kongres o konoplji v Sloveniji odprtih vrat kjer bi bili povabljeni več predstavnikov različnih področji V sloveniji:zakonodaja,zdravstvo,uporabniki,industrija,farmacija,predstavniki iz držav kjer je tovrstna tema že dokaj urejena.....
Za organizacijo česa takega bi bilo potrebni kar nekaj čas a se da.Moderatorji ali se že dela na čem podobnem in če ne ali je DROG-ART sposoben speljati kaj takega.
Rad pa bi slišal mnenja ostalih o tej temi.
pozdrav citral
Stari uporabnik #3192

Re: dekriminilizacija

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #3192 »

Z veseljem se udeležim in podprem tak kongres.
Sem za dekriminalizacijo vseh drog!

A problem je drugje. Who the fuck is Tone Rop? Liberalizacija je zgodovina, vsaj za 4 leta...upam, da se spet motim.
Stari uporabnik #61

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #61 »

Tudi janša je rekel v isti oddaji, da je za dekriminalizacijo...
Stari uporabnik #3192

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #3192 »

Te oddaje sicer nisem gledal, vem pa da je v oblastnem preboju reku še marsikaj.
Stari uporabnik #4280

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #4280 »

sem za dekriminalizacijo in tudi za kongres sam kdo ga bo organiziral?
Stari uporabnik #4809

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #4809 »

Liberalizacije itak še dolgo,dolgo ne bo skoraj neizvedljivo-obstaja samo kot pojem.
Dekriminalizacija je prvi realen cilj-tolerizacija pa bo počakala na razvoj v ostalih članicah EU šele potem bodo naši kaj rekli o tem.
Glede organizacije takega kongresa pa bi lahko gdo od moderatorjev kaj več povedal o tem.Verjamem da so sposobni speljati kaj takega v kolikor pa rabijo pomoč menim da je to tema ki se tiče predvdem nas in smo tudi sami "dolžni" pripomoči k izboljšanju zadev.
Stari uporabnik #3909

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #3909 »

Sam če tko pogledamo si v eni zahojeni avstriji k hod večina spat ob 8 ih vsk lahko kup klona al pa semenko v štacuni ok razen našga travarja k je še mladoleten hahahahaha. Pa v švici prodajajo cofe kao spominke da pol razbiješ flaško pa take bolne fore mi si pa ne zmislmo ene fore kako bi se tuki vse skupi mal premaknil. Jaz bi takoj odpru štacuno pa vse not prodaju od rizle do boxov pa kurjaka hahahaha kar bi že dans po zakonu lahko razen semenk pa klonov da o kakšni pohi kvalitetni ne sanjamo. Če bi dekrimiliziral bi moral pol tud vse to prodajat in bi to bil za nekatere lahko kar fin biznis pa delnice pivovarjev bi tud za kakšen odstotek popušile.Najhuj je to k so začel v prometu srat tle je še velik vprašanj. Pa baje bodo ful akcijo udarl nalepke pa te bule bo treba ful mirkat al kaj sej se sploh pomoje še ne zavedamo čist dobr. So bli cajti ko smo zadnji joint še dokonca skadil pa pol odprli vrata polcaju pa nič ni mogu revež hahahaha dans pa taka tiranija morš met ful srečo da te ne pofukajo sori izrazom sam res ni druge besede bol primerne. Men nič ne pomaga če gre kaps zamano iz grow shopa pa mi prlima nalepko pa moram par izpitov vozniških še enkrat delat da o stroških pa celi jebi okol tega sploh ne sanjamo. Bed res ko na to pomislim sori če sem koga od vas tud zamoru z realno bedno situacijo.
Stari uporabnik #2388

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2388 »

Dokler bomo v policijski državi, še dolgo ne bo prišlo
do dekriminalizacije, kaj šele legalizacije. SE pač v
farmaciji preveliki denarji obračajo, in peščica uživalcev
napram tem lobijem je " plunek v morje ".
Realno pogledano, kakršni koli shodi ala Marihuana marš in
podobno, so le provokacija oblasti brez kakršnega koli efekta.
Ah bo bolš - to si dopovedujem že 30+ let
Stari uporabnik #5023

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #5023 »

^^^^my words exactly
Stari uporabnik #4020

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #4020 »

lejte gremo zbrat 10.000 podpisov kar po mojem ni težko zbrat in nardimo referendum.če je ta đamijo uspelo muslimanom pol bo tud nam ker nas je v sloveniji ful več kadilcev pomojem al kaj pravte?
Odgovori