Èe bi jedel konopljo...

Debate o vsem, peskovnik.
high

Èe bi jedel konopljo...

Odgovor Napisal/-a high »

Zanima me, če bi melo kakšen učinek, če bi pojedel konopljo? Saj veste, tisto, ki jo zvijemo v joint, ne liste, vrhe Pa nič prekuhano, surovo domačico al pa skuno... Po mojem bi moglo met učinek, saj ko pride konoplja v želodec, se THC absorbira v kri, vendar ne tako hitro kot pri kajenju. Bi imelo isti učinek, če bi pojedel 1g trave ali če bi skadil?

Hvala za odgovore
Gruver

Re: Èe bi jedel konopljo...

Odgovor Napisal/-a Gruver »

načeloma bi moral biti od trave, ki si jo pojedel, bolj zadet. In zadetost bi dlje trajala.
"better to rule in Hell, than serve in Heaven"..
ganja_farmer

Odgovor Napisal/-a ganja_farmer »

high_stone probej, pa potem poročaj ok? tak boš najhitrej prišel do rezultata:)
Osebna fotogalerija
Gruverka

Odgovor Napisal/-a Gruverka »

bruhal bi k svina, razen če maš močen želodec... ker je klorofil in ostala vsebina listja in vrhov naravnost ogabna...
sicer pa bi moralo biti pribljižno tako kot če poješ kuki ali spiješ bang, le da bi moral zadevo dobro prežvečit, da bi se ti tud dobr absorbirala iz prebavnega trakta... bljaki skratka
fredikruger0

Odgovor Napisal/-a fredikruger0 »

raje si naredi kukije ali pa benko,travo žrejo krave!
Tic

Odgovor Napisal/-a Tic »

jst sm jedu travo, pa ni blo nic dost.
left konoplja.org 7.avgust 2005, 22.12
sticky

Odgovor Napisal/-a sticky »

hahaha, na začetku moje puhpuh kariere (ko smo se še veselo izpostavljal in frajarl) se je zgodil... trije smo bli! na policiji znanem mestu smo zvijal petardo (čuveni ND iz Paradisa-Kranj). Kolega je motal, nakar se pripeljejo policaji. Zraven nas je bla še ena grupa metalcev, k so pa že veselo kadil. Valda sta prva dva kapsa takoj k njim skočila. Tretji, trenutek za njima, pa k nam. Hehe na srečo kolega še ni mel zmešan z tobakom in je bil na cankarju sam skank. Jao direkt, ama direkt, pred policajevim ksihtom je stresu vsebino podlage v usta! Js sm kr zatrokeru. "Fak najebal smo" sm si mislu! Policaj kr ni mogu vrjet, kva se je zgodil . Hihi pa ne zato k je kolega pojedu, ampak zato k nam ni nč mogu (smo bli še mladoletni mulci brez izpitov)! Še več je blo smeha, k smo čez sekundo še mi to dojel. Modri je bil tolk šokiran, da nm je kr priznal, da tko na suh ga že dolg ni noben nategnu!

Kolega, če tole bereš: hvala k si bil tolk škrt in si raj pojedu kokr da bi stran vrgu, drugač bi nas pohopsal, pa še u cajtngu bi bli, tko k uni zravn nas!

In kaj se mu je dogajal pol?? Nč posebnga. Drug dan je spal do 12h in nato prespal še 3/4 šolskega pouka popoldan. To je blo vse. Aja, pa par dni je malo jamral, da se mu po skanku riga
volkds

Odgovor Napisal/-a volkds »

jz sem včasih grickal hašiš....morm rečt da če ga poješ ene 2 gramčka da si zlo odbleden...pa mal te želodec boli...slišu sm pa tut od folka k je to preveč počel, da so dobil rano na želodcu...
bluu

Odgovor Napisal/-a bluu »

Tut js sem parkrat jedu...
Enkrat sem na pico potrosu par gramov in smo pojedli, je butalo kr fejst.
Drgač pa šita sva enkrat s kolegom zmazala dobre 3g-je pa je tut švigalo, sam ne vem kolk, ker je blo še vsega drugaga zraven...
lp
Gruverka

Odgovor Napisal/-a Gruverka »

...bljak, samo priznajte pa da ni lih gurmanski užitek to jest. K se spomnem prijatlovih prvih kuharskih podvigov, ko š ni vedu, da je pametno najprej ganjo za ene 10min u vodi prekuhat, da gre klorofil in podobno ven... matr je naredu SPACE BALLS - ama so ble tok ogabne, da si jih komi pojedu pa še pol se ti je rigal po njih... efekt pa, tak ko zmer do zdej kadar sm ganjo oralno uživala. Čez pol ure pozabiš da si sploh karkoli jedu in pol se čudiš zakaj si tok zaspan in redkobeseden... no vsaj na mene ma to tak učinek.
Odgovori