Classic je pussy
Classic je pussy
8 dni sem zdržu brez čikov. že drugič v roku enga mesca. zgleda da je osmi dan kritičen. jezen sem k prasec.
Prosim vas, vse, da mi s postom podpore plunete v obraz. PROSIM.
Prosim vas, vse, da mi s postom podpore plunete v obraz. PROSIM.
vsi smo
Re: Classic je pussy
Svaka čast klasa! Dobro ti je to ratal!
Sam.. ..nevem kako zdržiš ..kaj te nič ne vleče da bi enega potegnil?
..ahh.. grem na enega al pa mogoče dva , zdaj si me spomnu da sem kadilec
hehe
Sam.. ..nevem kako zdržiš ..kaj te nič ne vleče da bi enega potegnil?
..ahh.. grem na enega al pa mogoče dva , zdaj si me spomnu da sem kadilec
hehe
uff, slabo sem napisal... danes sem pržgal, zato sem jezn, zato vas prosim da me plunete...
vsi smo
-
fredikruger0
klasik ena navadna pizda si če boš pržgal čik...ena navadna usrana pičkica katerga ima v lasti ter ga nadzoruje en jeben cigaretek...sramota...jst ne kadim nikol nisem ,travo sm nehal ker sem jo preveč kadil(zloraboljal že) sem ter tja kako lajno...
v glavnem če prižgeš cigaret si največja pičkica na svetu
v glavnem če prižgeš cigaret si največja pičkica na svetu
..aha sem pomislu da je neki narobe s tabo, pa vidim da je vse ok, "old hand is with us "
BTW: moj rekord je 7 dni brez cigareta, imaš prav ja ..po enem tednu te spet prime..
Slišal sem kako eni pravijo, da postaneš nekadilec šele takrat ko daš skozi vsa leta kolkr si kadil.. da takrat kao mine kriza.. mah.. hoj znat..
BTW: moj rekord je 7 dni brez cigareta, imaš prav ja ..po enem tednu te spet prime..
Slišal sem kako eni pravijo, da postaneš nekadilec šele takrat ko daš skozi vsa leta kolkr si kadil.. da takrat kao mine kriza.. mah.. hoj znat..
jaoooooooooo
sam res Ares, danes se zjutraj, ko sem se prebijal sem že vedu da se bom razletu...kr nisem hotu vstat. in evo...pred uro sem letu v trgovino, k en alko adikt. po poti domov sem dva zdenfal enga za drugim...pa kr na jok mi je šlo.
Ma bluu kr prav, dvojna osebnost, PROKLET SHIZO, ki sem!!!
Junč, ko se naslednjič odločim za prekinitev se nate obrnem... da me napsihiraš.
sam res Ares, danes se zjutraj, ko sem se prebijal sem že vedu da se bom razletu...kr nisem hotu vstat. in evo...pred uro sem letu v trgovino, k en alko adikt. po poti domov sem dva zdenfal enga za drugim...pa kr na jok mi je šlo.
Ma bluu kr prav, dvojna osebnost, PROKLET SHIZO, ki sem!!!
Junč, ko se naslednjič odločim za prekinitev se nate obrnem... da me napsihiraš.
vsi smo
Pa si namoti enga iz moškega perja. Pa boš kadil...
LOJZE
Ko bom velik bom imel zelen traktor in kmetijo na Blokah!
Ko bom velik bom imel zelen traktor in kmetijo na Blokah!
Saj od nas ne pričakuješ lažnega sočustvovanja, kajne? Sama sem tudi že poskusila, pa ni šlo več kot tri tedne. En dan, na vsem lepem, se mi ga je tko zluštal, da sem morala prižgat. In sem ga. Jebi ga. Zato nisem najbolj kompetentna za pljuvanje drugih.
No, mogoče ti lahko rečem le: "Probej še, ne daj se Classic!"
No, mogoče ti lahko rečem le: "Probej še, ne daj se Classic!"
Prekleto pezde jedno, če se neki odločiš drži besedo, ne pa da na tvoj račun trpijo vsi okoli. A se sloh zavedaš, kk tečen si bil do svojih bližnjih teh 7 dni? Ne ane, dej malo premisli a si sploh dorasel za take odločitve... Na tvojem mestu bi se ga ulil, da pozabiš vse skupaj, bo bolje...
To je totalni Dizrispekt!!!
Sam sebe si
To je totalni Dizrispekt!!!
Sam sebe si