Feminized semena
Feminized semena
a mi lahko kdo pove ce se mu je ze zgodilo da je kupu feminized semena,pa sta kr dva deca zrastla od 10 ih???semena so od dutch passion..ma kdo kake ideje kaj nej nardim z moskimi prasniki tok dobre sorte?
svedr
Re: Feminized semena
lol...očitno nisi še slišal kako delajo ''feminized semena...
to so mamice(ki nimajo moških genov)-se prav niso hermiji... in so oplojene z cvetnim prahom hermafrodita...
s tem zavrejo moški hormon glih tolk da če maš vse pogoje idealne zrastejo res lepe VSE ženske....če pa so pogoji mal bolj slabi...je pa ZLO velika možnost da boš dobil hermafrodite....
tko da...
zdj k maš hermije...pober cvetni prah v eno vrečko...pol pa opraši en cvet nehermafroditne rastlince...in boš mel s5 feminized....
...ne kupuj feminized...ker je to samo propagandna varka...
to so mamice(ki nimajo moških genov)-se prav niso hermiji... in so oplojene z cvetnim prahom hermafrodita...
s tem zavrejo moški hormon glih tolk da če maš vse pogoje idealne zrastejo res lepe VSE ženske....če pa so pogoji mal bolj slabi...je pa ZLO velika možnost da boš dobil hermafrodite....
tko da...
zdj k maš hermije...pober cvetni prah v eno vrečko...pol pa opraši en cvet nehermafroditne rastlince...in boš mel s5 feminized....
...ne kupuj feminized...ker je to samo propagandna varka...
a na teh hermafroditih pol ni nic verhov? sam prasniki?,al bo kej ratal?v vsakem primeru more it to vn iz grow rooma ane?da mi ne oplodi ostalih zensk..cvetni prah bom pa pobral pa nardim nasledn let kaksenga krizanca med isis-om pa white widow:)
svedr
lol... zakaj se pa imenujejo hermafroditi... to pomen, da majo in ženske in moške cvetove AKA majo verhe in prašnike. Pa če je že kritično čimprej pober, ker se ti lahko cvetni prah vsak čas usuje.. pol bo pa jeba. Hektor je enkrat reku, da je mel še pol leta po tem kakšno semenko v stafu, ker se cvetni prah v prostoru zadrži.
ja sam kaj pa pol rata ce pustim hermafrodita da do konca zacveti?a bi blo kej za pokadit gor?,mislu sm da bi ga nesu nekam v naravo,da gre do konca,kaj menis gruverka?
svedr
Quote:
Hektor je enkrat reku, da je mel še pol leta po tem kakšno semenko v stafu, ker se cvetni prah v prostoru zadrži.
TO sem tudi jaz slisal, vendar cvetni prah NE zdrzi tako dolgo, sploh v growroomu, hladilnik je drugo.
Hektor je enkrat reku, da je mel še pol leta po tem kakšno semenko v stafu, ker se cvetni prah v prostoru zadrži.
TO sem tudi jaz slisal, vendar cvetni prah NE zdrzi tako dolgo, sploh v growroomu, hladilnik je drugo.
left konoplja.org 7.avgust 2005, 22.12
OMG pa kaj nimaš navedeno ko kupuješ "feminized" da je verjetnost samic 90%? ..ti si dobil 2 samca od 10-ih, torej 80% v tvojem primeru. Nimaš se kaj bunit.
In ne kupuj "feminized" ker je samo propagandna akcija nekaterih seedbank-ov. Jaz se nebi jebal s temi scenami.
Volkds: ..hmmm.. sem pozabu natančno kako to gre z "feminized", vendar sem imel tudi jaz take primere.
Verjetno se je nekomu od nas že zgodilo, da vam je čista samica v vegetativni fazi, naenkrat pokazala na enem mestu moške "jajčke" . To se zgodi ko rastlina "začuti" da ni samcev v bližini. Oplodi v bistvu samo sebe in naredi malo semen, da bi ohranla svojo vrsto.
V glavnem "feminized" semena proizvajajo iz tistih cvetov od "čiste samice" (kateri se je zmešalo ). Taka semena nosijo v sebi več genov samice kakor moških, vendar bodo od teh zraslo tudi nekaj hermafrodit.
V glavnem jebeš "feminized" in delaj tako kot ki nam je narava dala.
In ne kupuj "feminized" ker je samo propagandna akcija nekaterih seedbank-ov. Jaz se nebi jebal s temi scenami.
Volkds: ..hmmm.. sem pozabu natančno kako to gre z "feminized", vendar sem imel tudi jaz take primere.
Verjetno se je nekomu od nas že zgodilo, da vam je čista samica v vegetativni fazi, naenkrat pokazala na enem mestu moške "jajčke" . To se zgodi ko rastlina "začuti" da ni samcev v bližini. Oplodi v bistvu samo sebe in naredi malo semen, da bi ohranla svojo vrsto.
V glavnem "feminized" semena proizvajajo iz tistih cvetov od "čiste samice" (kateri se je zmešalo ). Taka semena nosijo v sebi več genov samice kakor moških, vendar bodo od teh zraslo tudi nekaj hermafrodit.
V glavnem jebeš "feminized" in delaj tako kot ki nam je narava dala.
noben mi ni povedu a se splaca dat hemafrodita nekam v naravo ven iz grow rooma,da do konca zacveti in nardi kar nardi?
svedr
-
fredikruger0
itak....boš mel vrhe pa še semena...in od tistih semen al bodo ženske al pa hemafroditi...pol se pa priporočam.....
Mah.. od unega neboš mel nič. Niti za kadit (a boš ti vleku vn semena ko si boš sfrkal kakšn joint?), niti nek pridelek, ker bo šlo vse v seme.
No ja.. za ptičjo krmo bi se dalo kaj.
No ja.. za ptičjo krmo bi se dalo kaj.