pakiranje
-
zacinjenka
pakiranje
Lep pozdrav.
Sem dokaj nova tukaj, pa se nisem zasledila posta, da bi nekdo vedel kaj o pakiranju trave. Namrec blizajo se pocitnice in bi rada pripeljala cez mejo 10ko, pa ne vem kako. A obstajajo kaksne folije, ki so neprodusne za vonj, da je pes ne more zavohati. Morda moras vse skupaj vstaviti v anus?
hvala za odgovore!!
lp
Sem dokaj nova tukaj, pa se nisem zasledila posta, da bi nekdo vedel kaj o pakiranju trave. Namrec blizajo se pocitnice in bi rada pripeljala cez mejo 10ko, pa ne vem kako. A obstajajo kaksne folije, ki so neprodusne za vonj, da je pes ne more zavohati. Morda moras vse skupaj vstaviti v anus?
hvala za odgovore!!
lp
Re: pakiranje
Ja, najbolj varna je rit. Tko da priporocam, da me PMjas, in ti to profesionalno ustavim. Prvic je servis FREE!!
Za vec informacij me PMjaj, nocem spamat po forumu.
Za vec informacij me PMjaj, nocem spamat po forumu.
left konoplja.org 7.avgust 2005, 22.12
kolegica...
če maš doma šivalni stroj boš svoj anus pustila pr mer...
jz predlagam da brisači nardiš še en rob...tko da jo sam za 1 cm prepogneš in všiješ en paketk...po celi širini brisače...
tega nben kop nau najdu...
pa tut če bo stresu brisačo...nau nč najdu...nč čutu...
če maš doma šivalni stroj boš svoj anus pustila pr mer...
jz predlagam da brisači nardiš še en rob...tko da jo sam za 1 cm prepogneš in všiješ en paketk...po celi širini brisače...
tega nben kop nau najdu...
pa tut če bo stresu brisačo...nau nč najdu...nč čutu...
-
sticky
dobra volkdy, dobra.. ma kaj dobra odliæna..problem zna bit pes, a tega že dolgo nism vidu na bregani..
Ma dj, če bojo hotl najdt, bojo že ... enim mojim kolegom na poti nazaj iz bosne na bosanski strani auto čist obrnl okol s psmi in nevemkaj ... kaj bo šele na šengenu
Drgač pa se je najbol zment, da skupinco, k misl pakirat kj čez mejo (po cesti seveda) pele saj ena dost starejša oseba ... takim ponavad sam mahajo na prehodu
Drgač pa se je najbol zment, da skupinco, k misl pakirat kj čez mejo (po cesti seveda) pele saj ena dost starejša oseba ... takim ponavad sam mahajo na prehodu
ne upaš!
al pa druzina (fotr, mt, mulci...) se pasusov ne pogledajo..
-
zacinjenka
Samo se vedno nihče ni podal odgovora na dano vprašajne. Zgleda, da bom morala vprašati strokovnjaka:)
ja če ti res sede ...zatakn u rit...
neprodušna je samo alufolija...pol pa čez una za sendviče...
neprodušna je samo alufolija...pol pa čez una za sendviče...