NOVI GROWWW ROOM
-
cannabis_grower
NOVI GROWWW ROOM
Imam eno vprašanje.Kaj bolj odbija svetlobo, NAVADNA ALU FOLIJA (SVETLEČA STRAN) ALI BELA BARVA?
Pa če maš alu folijo obloženo po stenah (tk ko js), na katero stran jo je treba obrniti, na svetlečo ali na tisto manj svetlečo stran?
Zto k zdej sm si naredu nov grow-room, velik je 1 kvadratni meter in uporabljam 400w
HPS. Ta growrom je namenjen za vegetativno in cvetno obdobje in spet sm ga naredu iz lesa,
pa sm za test pržgal novo 400waterko, pol (po 1 uri) je pa bil growroom čist cel v alufoliji, (svetleča stran folije) pa sm še enkrat pržgal 400waterko, pa se mi je zdel, da je v growrumu še manj odboja svetlobe, zakaj to?
Kakšne growrume pa vi kej »gradite«, oz katere prostore uporabljate za vaš grOw?
Sej 400w HPS zadostuje za en kvadratni meter, a ne?
Pa tud to me zanima, če bom js uporabljal žarnico za dalj časa, ali se bojo lumni osvetljenosti zmanjšali? Luxi vem da se bodo, sam za moč osvetljenosti pa nism čist sigurn.
Mogoče kdo ve, kje na internetu se da kupiti mylar, k v trgovinah slovenije ga menda ne prodajajo, a ne?
OK, to bo vse, uživite!
Pa če maš alu folijo obloženo po stenah (tk ko js), na katero stran jo je treba obrniti, na svetlečo ali na tisto manj svetlečo stran?
Zto k zdej sm si naredu nov grow-room, velik je 1 kvadratni meter in uporabljam 400w
HPS. Ta growrom je namenjen za vegetativno in cvetno obdobje in spet sm ga naredu iz lesa,
pa sm za test pržgal novo 400waterko, pol (po 1 uri) je pa bil growroom čist cel v alufoliji, (svetleča stran folije) pa sm še enkrat pržgal 400waterko, pa se mi je zdel, da je v growrumu še manj odboja svetlobe, zakaj to?
Kakšne growrume pa vi kej »gradite«, oz katere prostore uporabljate za vaš grOw?
Sej 400w HPS zadostuje za en kvadratni meter, a ne?
Pa tud to me zanima, če bom js uporabljal žarnico za dalj časa, ali se bojo lumni osvetljenosti zmanjšali? Luxi vem da se bodo, sam za moč osvetljenosti pa nism čist sigurn.
Mogoče kdo ve, kje na internetu se da kupiti mylar, k v trgovinah slovenije ga menda ne prodajajo, a ne?
OK, to bo vse, uživite!
-
cannabis_grower
Re: NOVI GROWWW ROOM
Quote:
eno vprašanje???
ok ok, ja, več jih je, a veš slučajno kakšen odgovor?
dej povej no, pa neki kritizirat
eno vprašanje???
ok ok, ja, več jih je, a veš slučajno kakšen odgovor?
dej povej no, pa neki kritizirat
A v growing filmih tega ne povejo.. al ti ne štekaš angleško?
Sj smo ti rekli da zrihtej filme s podnapisi
No mal heca je mimo- je blo že debate o tem, uporabi mal search...
Sj smo ti rekli da zrihtej filme s podnapisi
No mal heca je mimo- je blo že debate o tem, uporabi mal search...
-
cannabis_grower
ok, hvala VITTO
bela barva bolj odbija kot alu folija. pejd v trgovino pa kupi bel mat sprej al pa barvo pa se loti dela. z mylarjem se ne rabiš obremenjevat. žarnica s starostjo izgublja na svetilnosti. happy?
... ...
-
cannabis_grower
ok, thanks, vprašal še bi, če bi se bela barva prijela na les, s tem ne mislim spreja, ampak navadne JUP bele barve.
itak da bi se prijela, če misliš barvo za omet bo čist v redu
pa ja... sj fasadna barva je mat... no vsaj una s katero sem lani prebelu flat je bla mat.. tko kot tista k je v growroomu... ista barva