Pozor, pozor, Ljubljančani!
-
Stari uporabnik #229
Re: Pozor, pozor, Ljubljančani!
ej a ni blo vcasih da ce si meu sm 1g da ti niso smel nc ne vem men tko ni jasn zakva folk ne sme pohat v miru
-
Stari uporabnik #198
Jest ne vem, kako je blo včasih, sam zdej očitno ne smeš met niti za lastno uporabo. Folk pa ne sme pohat, ker je slovenska zakonodaja glede drog totalno zgrešena, kapsi so pa pizde. Ker največkrat se ti zgodi, da te mori kšn kop, k je glih iz šole uletu in hoče narest dober vtis al ne vem kva, pa mori folku, k ma gram ganje. Slišu sem pa tud eno varianto, da kopsi dobijo stimulacijo glede na število prijetih "zlikovcev". In kaj je lažjega, kot narest en krog po parkih in pohopsat folk, k je pršu na joint ... SUX big time.
-
Stari uporabnik #229
ja itak da je s kopsi ta fora drgac neb tok sikal je pa res da je pr ns ful prevec stereotipn folk k misl se zmer da je ganja k nevem en heroin alko pa zdrav sm tko je kurac folk ga bo se zmer pohu k svina dolk nau unim v kurcevem parlamentu jasn da bo treba legalizirat sm to bo se dolg cajta treba cakat in kopse prenasat
-
Stari uporabnik #96
Folk! Mal poglejte na zadevo iz druge strani. Kot v vsaki službi, se tudi v policiji od policista zahteva, da dela po pravilih in da je njegova učinkovitost kar se da optimalna. Oni opravljajo svoje delo, ki je predvideno po zakonu. In po zakonu je tako trava kot heroin prepovedana substanca. Seveda pa si vsi zelimo policistov, ki delajo v skladu z zakonu, po drugi strani pa zelite, da namerno ne sledijo črki zakona. Tezava torj ni v policiji ampak v zakonodajalcu!! Torej pustite jim naj opravljajo svoje delo, vi pa poskrtbite, da vas ne zalotijo. LP
-
Stari uporabnik #198
Pozor, pozor, Ljubljančani!
Kot ste verjetno že sami opazil, so polcaji povečal nadzor nad "uživalci marihuane". Z drugimi besedami ... čist se jim je scufal.Mojga frenda so dobil z 2,3 grami in še preden je mel sodnika, so ga še enkrat dobil, tokrat z gramom. No, dons je mel sodnika za prvi prekršek in je dobil 60.000 SIT kazni. In dobil so ga na placu, kjer smo prej štiri leta pohal, ne da bi enkrat samkrat uletel kopsi.Druzga frenda so dobil v avtu, pa so mu vzel izpit.Skratka, splača se met oči na pecljih ...
-
Stari uporabnik #192
First timer iber pametn Itak policaji opravljajo svoje delo .....Stimulacija je samo ne taka da bi se policaji kot zaposleni na policiji zdej ne vem kolk matral za to stimulacijo sej eni se nc ne recem sam po mojih informacijah je to skoda stresa da prevec delas na sihtu. Pol pa dobi stimulacije recmo 20% osnovne place al krkol dobi. Zunaj policijske postaje pa zgubi ugled kot oseba. In dobi novo ime zajeban policaj. No k sem jest na to foro enmu policaju k me dobr pozna reku da bo treba enkat tole legalizirat mi je odgovoril tazadn cajt se nam saj ne bo treba z vam ubadat. Pol bojo pa imel vec cajta pa hvatal hujse kriminalce sam hujsi kriminalci so pa tud bl pametn tko da bojo mogl tud za izobrazbo ne samo fizicne spretnosti uvajat.Spet sem se raztipkal------------------Just legalize it!
-
Stari uporabnik #198
Ja, moram rečt, da se boj z Undercoverjem strinjam glede tega ... mislm, sej vem, da delam prekršek, če kadim travo. Sam da ti pa za en joint dajo sodnika in pol kazen ... Je že res, da kapi opravlajo svoje delo. Sam naj se oni rajš osredotočjo na pravo policijsko delo (veliki kriminalci, urejanje prometa...), ne pa da nam morijo za gram ganđe ...
-
Stari uporabnik #226
Ja stari tko je, s tem se je treba sprjaznt.
-
Stari uporabnik #161
Če si na policiji prjavljen kot uživalec, da ne morš brez lahk maš pr seb 0.5 grama, če maš več te pa isto zajebajo. Sam pol vejo za tebe pa te lahk bilo kdaj preiščejo. Ne vem Če to glih drži!Sm pa uprašala kepa ko so me dobil, zakaj se tok ubadajo s travo pa je reku:- da s travo se začne in je tko treba zatreti zadevo na začetku, da ne bi šlo še naprej-pa uprašo me je kako bi se jaz počutla, če bi mojga otroka nekdo s travo zavajal.Men se zdi to , da kepi tok težijo brezveze, iz dneva u dan te je bol strah k dahaš, pa še za vedno več placov vejo
-
Stari uporabnik #236
To da kospi tak "tezijo" je pac prilika na katero naletijo...Strinjam se s tem da je to sam njihv siht. Je pa res tud, da po moje ne haklajo zdej folka ko kadi full nacrtno. Ce kdo uleti uleti, ma pac smolo. Po moje hahlajo bolj dilerje pa tiste k majo mal vec pr seb.