SE MLADI NE ZNAJO VEÈ ZABAVATI BREZ MAMIL?

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Stari uporabnik #335

SE MLADI NE ZNAJO VEÈ ZABAVATI BREZ MAMIL?

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #335 »

sem bral tisto SE MLADI NE ZNAJO VEČ ZABAVATI BREZ MAMIL? varijanto in sem opazil da travarje tretirajo hujše kot ixarje. <BR>za tabletko ixa dobiš sodnika za prekrške, za joint pa kazensko ovadbo. logično saj jointa ne kadiš sam - ampak povabiš še koga zraven in s tem mu/jim avtomatsko omogočaš kajenje, in s tem te avtomatsko tretirajo kot dilerja. po črki zakona. pa čeprav imaš zamo za joint. <BR>torej čeprav je ganja namenjena druženju in pogovarjanu, kar tvori sveto troedinost - man + word + ganja - po rastafarijanskem izročilu, se to ne sme početi. čeprav ni prepovedano uživati ganje, po zakonu. je pa prepovedano omogočanje kajenja. in ne samo da se to ne sme početi, celo v zapor te lahko vtaknejo če nimaš denarja da plačaš kazen ki ti grozi.<BR>pa me zanima a delamo kaj na temda se ganja neha preganjati kot ena najhujših drog?<BR>kajti ganja je 'rastlina moči' ki nam jo je dal bog drektno na zemljo, za to da nam pomaga se zbliževati z njim. večino ostalih drog smo ljudje naredili s pomočjo kemije, z namenom da zasvojijo ljudi, da jih bodo potem tudi naprej uživali, kar pogojuje tudi kupovanje.<BR>je torej možno da ganjo preganjajo, kot smo že nekoč nekje ugotavljali, predvsem zato ker lahko da človeku svobodo, ki pa ni priporočljiva zanj, saj se potem ne pusti tako zelo upravljati?<BR>dobr spet me je mal odpelal, me pa zanima kaj si mislite o tem. <P>------------------<BR>Lahko pa da se tudi motim!
Stari uporabnik #161

Re: bistvo problema

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #161 »

[QUOTE]Originally posted by gape:je torej možno da ganjo preganjajo, kot smo že nekoč nekje ugotavljali, predvsem zato ker lahko da človeku svobodo, ki pa ni priporočljiva zanj, saj se potem ne pusti tako zelo upravljati?Ne, dejstvo je da te trava uničuje (ne da se ti nič več, jebe se ti za use), sicer si tega ne priznamo, sam tko pač je-nam se zdi pač fajn.Ni pa to način da bi dosegli nirvano, tko kt tud nas ne s tem ko jo preganjajo odvračajo od neke globje resnice.Je fajn-hvaležna sem zanjo, da je; neb pa želela dab usi hodli ukrog prbiti.LP
Stari uporabnik #335

se pa kr ne strinjam s tabo da se ti jebe za vse; mogoče tebi se ; meni se ne; in se mmi nikoli ni. tko da ...res ni način da bi dosegel nirvano je pa način da zveš da ona sploh obstaja.jest bi ne imel nič proti če bi vsi hodili okrog prbiti od trave. bi blo kr fajn na svetu. pomoje.
Stari uporabnik #227

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #227 »

Bjork: hvalezna si za njo ampak ne bi rada da vsi hodijo pribiti.... se pravi tebi je vsec, drugim je pa ne bi priporocila ker ti ze ves da to ni najboljse za njih? in bi jo omejila, ampak sebi ne?! seveda trava lahko povzroci da se ti nic ne da ampak to je po moje pri prevec pusenju. se pravi si ti tista ki je ne obvlada...folk si bo ze sam priso gor ka rabi pa ka nepa saj se meni tudi vmes dogaja da se mi nic ne da zarad nje... sam to je zarad prevec pusenja ne zarad pusenja!
Stari uporabnik #227

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #227 »

quote:Originally posted by gape:je torej možno da ganjo preganjajo, kot smo že nekoč nekje ugotavljali, predvsem zato ker lahko da človeku svobodo, ki pa ni priporočljiva zanj, saj se potem ne pusti tako zelo upravljati?ja, tut en izmed razlogov. prasice bi radi da bi bli vsi isti. in se grebli za denar
Stari uporabnik #226

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #226 »

Ja stari treba je legalizirat pa je,pa ni pol nobenih problemov.
Stari uporabnik #229

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #229 »

mislm da je to en rapar reku sm ne vem ker travo je bog ustvarualkohol pa hudicpo en stran ma model prau ce tko pogledas kva vse alkohol povzroci (nesrece, nasilje, celo posilstva) sm to je vse odvisn od cloveka sm vseenpr travi pa se kej tazga NE more zgudit ce mene vprasas
Stari uporabnik #338

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #338 »

Ne vem zakva ns đankse k sam travo kadimo kapsi tok preganajo in se popolnoma strinjam s Sk_8_korn
Stari uporabnik #229

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #229 »

nc stari cakimo na bolse cajte bojo sigurn prsli ok zdej pa grem vn se vidmo jutr------------------U CAN'T change the world, but U CAN change yourself
Stari uporabnik #335

a misliš da bodo boljši časi prišli kar sami od sebe?
Odgovori