Domača opravila ko ste v "STANJU DUHA"
Domača opravila ko ste v "STANJU DUHA"
Kot sem že omenil, bi se lahko tukaj pogovarjali o splošnih domačih opravilih z družino.
Naj kot prvii začnem: Torej, prišel sem domov ko se mi je zaluštalo surfanja po netu. A ker se zaradi težnje mojih staršev komp veš čas izklapjla ter razstavlja ga je bilo sestaviti nazaj ne-NORmalno težko! ! ! TAK HUUUDO težko da te me še zdaj glava peče! Torej, da povzamem vso situacijo dokaj hitro ter brez nepotrebnega napletanja besed tjavdan, khrm, (zajame sapo)se je morala zbrati skoraj vsa družina da mi je končno uspelo usposobiti računalik.
To je bil težak opis še težje situacjie. Če ima kdo izmed vas podobne izkušnje...naj se izpove
lp
LBC
Naj kot prvii začnem: Torej, prišel sem domov ko se mi je zaluštalo surfanja po netu. A ker se zaradi težnje mojih staršev komp veš čas izklapjla ter razstavlja ga je bilo sestaviti nazaj ne-NORmalno težko! ! ! TAK HUUUDO težko da te me še zdaj glava peče! Torej, da povzamem vso situacijo dokaj hitro ter brez nepotrebnega napletanja besed tjavdan, khrm, (zajame sapo)se je morala zbrati skoraj vsa družina da mi je končno uspelo usposobiti računalik.
To je bil težak opis še težje situacjie. Če ima kdo izmed vas podobne izkušnje...naj se izpove
lp
LBC
-
Carlos_Mencia
Re: Domača opravila ko ste v "STANJU DUHA"
jas ne.
a so vas kaj roke bolele?
a so vas kaj roke bolele?
tud jst nimam nč podobnga
It`s not a drug, it`s a lifestyle.
Ke pa ko ste med množico ljudi al pa ko se sprehajate po ulici mate tudi vi tak občutek kot da vas vsi gledajo direkt v oke ?? Ko ste vlepleni mislim drugače tak ne
mene itak ni skor nč doma (mogoč pridem prespat pa kej pojest) to je pa tud vse, bedno se mi je pogovarjat z komerkoli od sorodstva, ki ne kadi, pa kadar sm lih enga al pa dva skadiv...
kaj šele, da bi šov zadet z celo familijo, ne vem, krompir pobirat...
kaj šele, da bi šov zadet z celo familijo, ne vem, krompir pobirat...
Growing is legal. Don´t believe the cops...
jaz pa ko sem zadet pa doma padajo take debate, najraje se menim ko sem zablužen...heh
excuse me while i light my splif, from reality i just cant drift, so im staying with the splif
-
123456789
jst sm tud bolj malo doma. ko pa sem, je čisto odvisno.razlika je, če se s fotrom pogovarjam o športu pa ženskah ali, če se z mamo pogovarjam o šoli in 'nizkih' ocenah...
če si skos v "stanju duha" se hitr prvadš
Enjoy what is natural
-
teta_pehta
tole se men zdi zlo zblojena debata! mar ne?
Zelo hudo fejst.