Posta, kuverta, marjanca,...

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
Stari uporabnik #595

Posta, kuverta, marjanca,...

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #595 »

aaLoooo. A je kdo to ze testiral, posiljanje marjance po posti, v kuverti? Pa bolj me zanima v tuje dezele ... pa ne prevec 5ka max...[Spank my monkey, ya monkey lover]------------------rgrds,PaNTer
Stari uporabnik #238

Re: Posta, kuverta, marjanca,...

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #238 »

Enkrat mi je kolega iz Švice poslal 10 g, pa so na carini nekako kuverto pregledali in me dobli. Doma so mi pa še rit pregledali
Stari uporabnik #90

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #90 »

quote:Originally posted by Rush:Enkrat mi je kolega iz Švice poslal 10 g, pa so na carini nekako kuverto pregledali in me dobli. Doma so mi pa še rit pregledali
Stari uporabnik #339

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #339 »

Ejga rusho pa ti k pravs da vsak dan kadis travo jemles to ono in ovo, zacuda niso nasli nic? Si ravno tisti dan pavziral?
Stari uporabnik #400

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #400 »

Pa sej o tem smo že govoril.Najbolj varjanta, če ubodeš ful elastičen haš, ga nardiš v bunkice in napelješ vrvico čez in si pol daš ogrlico za vrat. Men je ratal.Vseen pa ne priporočam metode, ker majo lahko na carini kužita, pa bo lahko prov fino nate skoču od veselja Kar se pa pošte tiče, pa lahko da ti rata, lahko pa da ne. Men je enkrat ratal gobice čez pošto dobit. Naroču prek interneta. (http://www.amazing-nature.com).
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

h h h Luka zakon ogrlca Glede poste mushrooms mrbit tud vedl niso kaj si narocu. Glede marjane pa samo semena lohka dobis prek poste tadrug ma THC pa ce najdejo vzamejo pa se kej drucga ti poslejo.
Stari uporabnik #406

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #406 »

Mah, kolikor vem sploh ni hujše panike (preverjeno...). Greš na Nizozemsko, nakupiš vsega staffa in si daš lpo za gate, na Avstrijski carin te pa sploh ne pregledajo...Aja-glede ogrlice-dobr da ti ni pes vratu pregriznu
Stari uporabnik #198

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #198 »

Jest sem tko razmislu ... gresta dva do NL, nabavta, pol gres pa na vlak v Beljaku al pa Celovcu (pazis valda, da ni glih ksn vlak, k gre direkt iz NL), pol pa lepo skrijes na vlaku v ksn skret al pa kej. V najslabsem primeru ti vzamejo stuff ...------------------A joint a day keeps the doctor away! :)
Stari uporabnik #400

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #400 »

Beki: nikol ne ves, kdaj te bo pregledu. To ni ziher varjanta, saj ce mu ti prjavs, da si bil v NL, pa ce mas po slucaju se mal daljse lase al si pa odfukan oblecen al mas pa kaksno gajbo od avta, te bo 100% pregledu.Za gate se ni za zanasat.Najbolj je pa svercat prek ladje. Tam te pa noben sploh povoha ne. Srecu sm (v Grciji) modele, k so pol kile s sabo nesl. Ni panike.
Stari uporabnik #595

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #595 »

Hja...nc ne. Probat ni greh ------------------rgrds,PaNTer
Odgovori