Rock otočec

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
Odgovori
Stari uporabnik #954

Rock otočec

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #954 »

sej pa poznate največji slo rok festival.prav lepo smo se imeli in nekega večera, veliko nas je bilo zbranih pred šotorom, sem se ponudil za podlago, saj ni bilo nič primernega pri roki.kar nekaj se je obračalo in pri koncu se pristavi še nek pankur in se skloni k meni.jaz mu nastavim pod nos, misleč, da bo vrgel v rizlo, tip si pobere revščino, ki je ostala in mi pokaže značko..kaj pa to pomeni?ja, z nami boš šel.vstanem in ga še enkrat povprašam po znački.res je bil krimič in šla sva iz kampa na zapisnik.danes dobim odločbo o prekršku in moram za zaseženih 0,4g plačati 25.000,00 SIT kazni + 10.000,00 SIT povprečnine.najbrž ugovarjat nimam kaj dosti, sicer vam pa sporočim, če sem kaj pogruntal v 8 dneh.35 čukov res nimam, ravno sem dobil novo cimro, ker sem tik pred bankrotom, saj zaradi poškodbe nisem pokreten in sem že celi mesec brez joba in še kak teden bo trajalo, da se postavim na noge...nevermindkdaj demonstracija LEGALIZE IT?
Stari uporabnik #90

Re: Rock otočec

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #90 »

prepis položnco pa probi plačat sam 3500 names 35000 če bo slo skoz
Stari uporabnik #514

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #514 »

Justme check PM.....
Stari uporabnik #887

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #887 »

quote:Originally posted by Kratek:prepis položnco pa probi plačat sam 3500 names 35000 če bo slo skoz al pa 350000just joking :d lp ZUFO
Stari uporabnik #763

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #763 »

Lohk pa počakaš da boš meu keš. Jst sm meu isto pizdarijo: trava - sodnik - položnce.Men so sicr dal sam 10000 + 6000 za stroške.Ampak še zmeri nsm plaču kr mi je to preveč (sej enkrat verjetn bom). Sam je od takrt ko so mi poslal položnce minil že 5 mescou. Tko da mal se ti že splača počakat.
Odgovori