abstiniranje

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Odgovori
Stari uporabnik #1771

Re: abstiniranje

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1771 »

jaz! Več kot 2 leti sem nonstop pohal, zdaj pa samo še zvečer po 2 komada z kakim kolegom. Samo to se morš navadit da preko dneva ne kadiš, pol je lažje. Moj kolega pa je tudi cele dneve kadil, pa kr naenkrat NIČ! Nimam pojma kako mu je uspelo, čeprav sem za njega trdil da bo celo življenje kadil, pa me je presenetu. No, bomo vidli kako dolgo mu bo uspelo
Stari uporabnik #1636

abstiniranje

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1636 »

mene pa zanima ce je kdo ze nehal s travo po intenzivnem konzumiranju(npr.en,dve let po ene pet+ jointov na dan)?pa sj ni nujno da se cist odvadis ampak vsaj na mal bl zmerne kolicine prides?
Stari uporabnik #1834

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1834 »

Hmm.. jst sm vec kot 2 leti redno kadil in to ful, letos po novem letu sm pa cist nehal (ker zmanjsat enostavno nisem mogel). Malo krize sem mel (nespanje in more), a po enmu tednu je minilo. Abstiniral sm ene 3,4 mesce, zdej sm se pa spet lotu sam ne tolk kot včasih.
Stari uporabnik #805

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #805 »

jst kadim na polno, tut po 10 jointov na dan sam al pa s kom, pol pa cist neham za tri mesce..respectz
Stari uporabnik #229

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #229 »

jz sm zmanjsu orng prej sm vsak dan al pa skor vsak dan zdej pa skadim kaksna 2-3 jointa na mesec ------------------people=shit... so true
Stari uporabnik #1835

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1835 »

ej stari to niso cigareti-z lahkoto se neha.res,sam itak mas vedno razlog za to,pa se pac z drugimi stvarmi ubadas lp
Stari uporabnik #1343

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1343 »

Jaz sem lansko leto imela dva meseca premora. Pol sem pa ugotovila, da še nisem tok stara, pa niti noseča, da bi bilo treba še držat abstinenco. Tko, da spet prav veselo kadim.
Stari uporabnik #1838

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1838 »

Jets sm ga 5 let kadil k dimnik dokler sm v sredno hodu...pol se pa služba začne pa ne znese več po 10 bincov na dan spohat tko da si zdej sam sm pa tja kšnga privijem....
Odgovori