kaj naj z njim? SLABA IZKUŠNJA

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Odgovori
Stari uporabnik #1847

kaj naj z njim? SLABA IZKUŠNJA

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1847 »

ja cao upam da ma kdo od vas ze kake izkusnje glede tega, k res ne vem kaj zdej-in sicer sem spoznala tipa k prej ni pohal(jz ze kr neki casa) pa nekako ko me je poslusal ga je zamikal in sva probala-valda mu je blo slabo a ne in zdej bi on se, sam mi je bed ga tko uvajat-sej stekate-po se men na bed vlece?kaj naj zdej z njim
Stari uporabnik #229

Re: kaj naj z njim?

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #229 »

rec da travca ubija pa bo mir v his haha------------------people=shit... so true
Stari uporabnik #794

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #794 »

krivda------> tebi je bad, ker misliš, da je pohanje trave neki slabega in nočeš svojega (?) tipa povabit v peklenske muke travopoherašov če tip hoče pohat naj poha.
Stari uporabnik #1276

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1276 »

Lepo da so tudi taki ljudje, ki se vprasajo kaksne posledice lahko pustijo njihova dejanja na drugih.Tako bi rekel. To kako gledas na drogo potem ko jo zacnes uporaljati je precej odvisno od ljudi, ki so te vpeljali v ta svet. Eni s postenimi eni z nepostenimi nameni. In ce bo zacel zvijat s tabo, bo verjetno pobral tudi nekaj tvojih zivljenskih resnic, te bo imel na zacetku za bolj izkuseno. Ce mislis da je imas zdrav pogled na droge in da mu ne bos zabluzila mu pokazi ta svet, drugace pa prepustis to delo drugemu. Kdor hoce dobit bo dobil s tabo ali brez tebe. Jaz nisem nikoli kar z vsakim kadil, sploh pa ce je bilo za tistega prvic sem se pa ponavadi odlocil da ne bom. Ce pa se mi je zdelo da je v redu z moje in njegove strani pa sem.Odloci se po feelingu.hig & fly
Stari uporabnik #773

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #773 »

quote:Originally posted by bonnenuit: Lepo da so tudi taki ljudje, ki se vprasajo kaksne posledice lahko pustijo njihova dejanja na drugih.Tako bi rekel. To kako gledas na drogo ......Ta odgovor pa si res zasluži pohvalo ..... LP Tedy
Odgovori