Marihuana marš 15.5.2010
Marihuana marš 15.5.2010
Spet bo veselica
Marihuana marš 2010
Marihuana marš 2010
Re: Marihuana marš 15.5.2010
upam da nau spet dš k je lani vse zagnojil. Kje točno pa je ta argentinski park, je to tm u tivoliju k lan? Drugač pa zakon, hvala ŠOU k spet to organizera, pa še lineup zgleda uredu, pridem 100% par basin spohat
loh bi nardil kk konopla.org krog
loh bi nardil kk konopla.org krog
Js sm tut z eno nogo že tam
Se ga vidmo!
in in in
Zakon!
Se ga vidmo!
in in in
Zakon!
zanima me če se tam tudi kaj kadi, pa ne mislim tko v šumi 2km ampak javno.drugače pa lahko poveste kšne vtise, berem da bo oder in bodo gor plesal pa DJ
pogledat prid pa bos vidu kok se kadi
pridm s frendom, bi se dalo s kom kej zment da dobav, drugač pa dam cifro sam pište na zasebno sporočilo.
kaj v uniformah al v civilu prideta
-
PeroMan
folk bi kr prek interneta kupvou.xD
hmm...krimič?
drgač pa ja,se ga WEEDmo na maršu!glede na to da se je letos začelo končno na veliko govoriti o naši najljubši rastlinci,mislim da lahko dejansko naredimo spremembo na slovenskih tleh
bless ya all! irie
hmm...krimič?
drgač pa ja,se ga WEEDmo na maršu!glede na to da se je letos začelo končno na veliko govoriti o naši najljubši rastlinci,mislim da lahko dejansko naredimo spremembo na slovenskih tleh
bless ya all! irie
kje se pa govori tako na veliko? men se dopade predvsem to da ljudje dojemajo da je konopljino olje zdrav, čez čas bodo dojeli pa da tut konoplja ni tak bav bav...
ja, sm če bodo ta nov zakon sprejel o katerem škorc govori, bo tud olje prepovedano
Enjoy what is natural