Konoplja
Konoplja kot rekreacijska droga

Uvod I Novice I Konoplja I Klasifikacija drog I Knjižnica I Prosti tek I Aktivist I Forum I Muzikafe I O nas I Pošta
 
 
 
   
 
   
 
Uporabniki:
 
   
   
   
   
   
   
   
 
Uživanje marihuane | Hašiš

Hašiš
Hašiš je snov rjave barve z veliko vsebnostjo THC-ja (do 26 odstotkov, odvisno od rastline, iz katere je hašiš narejen). Nastane s stiskanjem smole / kristalčkov (ti pokrivajo rastlino in vsebujejo največ THC-ja), ki jih mehanično odstranimo z rastline.
Za izdelavo hašiša se uporabljajo listi in majhni cvetovi ali deli cvetov. Kristalčki se lahko odstranijo na več načinov: cvetove lahko ročno svaljkamo (smola se nabere na dlaneh), lahko jih ročno drgnemo po finem (svilenem) rešetu, po istem principu – z rešetom - lahko uporabimo vrteč boben, lahko pa jih tudi potopimo v ledenomrzlo vodo, pri čemer kristalčki potonejo na dno in jih nato precedimo, posušimo in stisnemo.

Hašiševo olje

Hašiševo olje je gosta, lepljiva tekočina, ki jo lahko dobimo bodisi iz hašiša bodisi iz marihuane, in sicer z uporabo izo propilnega alkohola ali butana.

VIR:
http://www.a1b2c3.com/


 
 

Opozorilo:
Droge niso ključ do rešitve problemov.

Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje informacije o rastlini konoplji in drogah. Nekatere sporne teme govorijo o vzgoji konoplje, zakonih, povezanih z drogami, rekreacijski rabi konoplje, medicinski rabi konoplje in svetovnih vplivih vojne proti drogam.
Spletna stran KONOPLJA.ORG vsebuje tudi različne članke, fotografije konoplje in povezave z drugimi spletnimi stranmi s podobno vsebino.
Informacije, o katerih lahko berete na spletnih straneh KONOPLJA.ORG, so namenjene izključno izobraževalnemu namenu. KONOPLJA.ORG ne promovira uporabe katerekoli ilegalne ali legalne droge.

gostujemo na
 
 
{Stevec}