Pauza

Debate o vsem, peskovnik.
Classic

Pauza

Odgovor Napisal/-a Classic »

Kmal bo dva mesca pauze. Sam en dan se mi je vtrgalo na tripih, pa sem en haš kadu (nezavedajoč se, jasno )..sam to hočem kr pozabit, da mi ne zjebe statistike.

junč, kako kaze tebi?

Ostali, je še kdo z mano?
vsi smo
high

Re: Pauza

Odgovor Napisal/-a high »

Ja, na pavzi že kar presenetljivih tri dni... Sam ne mislim dougo pauzirat, ker je v soboto rojstni dan (trije frendi bojo skup praznoval)
high

Res pa je, da je best občutek, ko si neki časa vsak dan na žintu, pol pa prenehaš za en cajt... Pol pa spet začneš, pa je spet ful svetska ganja, pa tolerance ni nič več..
homer

Odgovor Napisal/-a homer »

jz sm nehol pred tednom doknočno in zdj iščem koko
O nezeljenih kozlanjih in halucinacijah se posvetujte s homerjem! VANJO DAJ MI ZA GANJO
high

Mah, trde droge pa niso zame. Jih niti nočem poskusit, pa jih tut ne bom. Slava tistemu, kar je naredila narava!
bluu

Odgovor Napisal/-a bluu »

Classic, kje si dobu dobre tripe? i tata bi
Homer moja babica ma koke
Classic, a si nehu zarad sebe al zarad drugih? A ni manj ko dva meseca odkar sva ga skupaj pržgala?
Js pa ga nisem pil že od sobote
Kadil pa že 5 minut
Classic

Odgovor Napisal/-a Classic »

Quote:
Classic, kje si dobu dobre tripe? i tata bi

eh, so bli tolk slabi, da ti jih najraj neb rihtal (edin če vstrajaš)...kurba sem dva požru, pa razn risank pri zaprtih očeh ni blo nič od pričakovanj... pa sem mislu, da bova lahk oba s classico na tripu. zgleda da jih je že diler prej mal polizal.

Quote:
Classic, a si nehu zarad sebe al zarad drugih?

zarad sebe, izključno!

Quote:
A ni manj ko dva meseca odkar sva ga skupaj pržgala?

blo je nekje v sredin februarja, ja. no, mal sem pretiraval, ja...kmal bo dva mesca.
vsi smo
fredikruger0

Odgovor Napisal/-a fredikruger0 »

še zmerej se držim,bo kmalu 6 tednov mimo. kr kul,dons me je mal zamikalo ker sta dva k isto nista kadila, kadila pa sm se odreku...počutm se pa naravnost odlično!
nič več 'kje za enga kurca sm se pa zbudu in sploh zakaj in zakaj po radiju ne objavjo da je šola explodirala?' jutranjega ustajanja..

cilam na še par mescov...!
Gruver

Odgovor Napisal/-a Gruver »

midva sva ze hec 10 dni pauze nardila, ugotovila, da ni nobene razlike med najinim ucenjem in delu in zivljenjem ter zacela nazaj kadit
"better to rule in Hell, than serve in Heaven"..
fredikruger0

Odgovor Napisal/-a fredikruger0 »

če je vse pošlihtano je kul ja
Odgovori