Pauza
Re: Pauza
Quote:
Classic, kje si dobu dobre tripe? i tata bi
eh, so bli tolk slabi, da ti jih najraj neb rihtal (edin če vstrajaš)...kurba sem dva požru, pa razn risank pri zaprtih očeh ni blo nič od pričakovanj... pa sem mislu, da bova lahk oba s classico na tripu. zgleda da jih je že diler prej mal polizal.
Quote:
Classic, a si nehu zarad sebe al zarad drugih?
zarad sebe, izključno!
Quote:
A ni manj ko dva meseca odkar sva ga skupaj pržgala?
blo je nekje v sredin februarja, ja. no, mal sem pretiraval, ja...kmal bo dva mesca.
Classic, kje si dobu dobre tripe? i tata bi
eh, so bli tolk slabi, da ti jih najraj neb rihtal (edin če vstrajaš)...kurba sem dva požru, pa razn risank pri zaprtih očeh ni blo nič od pričakovanj... pa sem mislu, da bova lahk oba s classico na tripu. zgleda da jih je že diler prej mal polizal.
Quote:
Classic, a si nehu zarad sebe al zarad drugih?
zarad sebe, izključno!
Quote:
A ni manj ko dva meseca odkar sva ga skupaj pržgala?
blo je nekje v sredin februarja, ja. no, mal sem pretiraval, ja...kmal bo dva mesca.
vsi smo
-
fredikruger0
Re: Pauza
še zmerej se držim,bo kmalu 6 tednov mimo. kr kul,dons me je mal zamikalo ker sta dva k isto nista kadila, kadila pa sm se odreku...počutm se pa naravnost odlično!
nič več 'kje za enga kurca sm se pa zbudu in sploh zakaj in zakaj po radiju ne objavjo da je šola explodirala?' jutranjega ustajanja..
cilam na še par mescov...!
nič več 'kje za enga kurca sm se pa zbudu in sploh zakaj in zakaj po radiju ne objavjo da je šola explodirala?' jutranjega ustajanja..
cilam na še par mescov...!