SUŠENJE
Re: SUŠENJE
Aha, hvala za predloge, super ste.Js sušim to v kleti, sam zdej nimam te možnosti, ker bo zima in bo not temparatura bla prenizka da bi lahk sušil, al se motim? Drugač pa mam ventilacijsko pečico, pa bi lahk tud tam not to sušil, kot je predlagal LOJZE, sam sej vem, to pol ni to.
A bi šlo da bi meu kr vrhe zavite v papirju in jih mel v kleti? Fora je v tem, da so biljke samo 13 dni v cvetenju, tk da bojo šele čez kakih 8 al 9 tednov gotove.
A bi šlo da bi meu kr vrhe zavite v papirju in jih mel v kleti? Fora je v tem, da so biljke samo 13 dni v cvetenju, tk da bojo šele čez kakih 8 al 9 tednov gotove.
jst sm za hitro sušenje (v izrednih razmerah) naredu en kartonsk box. škatla, na 2 nasprotnih stranicah nardiš lukne, montiraš ventilator od kompa na vsako lukno (na eni piha not, na drugi strani vleče ven), not napneš vrvice, gor obesš vejce, zapreš škatlo, upališ ventilatorje in od moči prepiha je odvisn, kuk hitr bo stvar suha. če daš ventilatorje na več obratov, bo suho prej. ni pa nobenga segrevanja (kot v pečic), suho je pa lohk tut v 12 urah alpa še prej. od hitre varjante sušenja se mi zdi, da je tale kr dobra, k ne gre za nobene višje temperature, sam prepih.
edit: še vseen pa je IMO najbolš počas posušen, v temi 7-14 dni.
edit: še vseen pa je IMO najbolš počas posušen, v temi 7-14 dni.
Js sm bule susil kar na monitorju kot je ze nekdaj Agnes predlagala. Je se kar zmerna temperatura. Se pa pridruzujem mnenju mike-a, da je se zmer pocasno susenje najboljsa stvar.
Defecate on your book of belief
se hitrejs kot na monitorju se ti posusi v kisti (racunalniku), ce se ti dost greje pa da mas ventilatorje.
jst sm zaviu vrh v papirnat papircek pa obsu notr (pazi da te kej ne strese) suho je blo v enm dnevu pa se to prevec.
jst sm zaviu vrh v papirnat papircek pa obsu notr (pazi da te kej ne strese) suho je blo v enm dnevu pa se to prevec.
http://www.overgrow.com/edge/showthread.php?s=&threadid=609664&highlight=tumbler
Nimam nič svežega, da bi preizkusil.
Če kdo reskira en vrh za znanstveni experiment in poroča o rezultatu, bom zelo vesel.
LP L.
Nimam nič svežega, da bi preizkusil.
Če kdo reskira en vrh za znanstveni experiment in poroča o rezultatu, bom zelo vesel.
LP L.
LOJZE
Ko bom velik bom imel zelen traktor in kmetijo na Blokah!
Ko bom velik bom imel zelen traktor in kmetijo na Blokah!
bi testiru sam nimam susilnga stroja.
sušilni stroj ni lihk dobra izbira, js ga mam, pa ni to vredu, zardi grelnih teles, not je taka temparatura pa taka para, da bi THC hitr uničl, tk da nevem če bi blo vredu.
Js sm doma naredu to, kar mi je MIKE predlagal, deluje odlično, sam da js nism uporabil ventilaotrjev od računalnika ampak od take mape, majo moč 30w, piha k hudič.
Js sm doma naredu to, kar mi je MIKE predlagal, deluje odlično, sam da js nism uporabil ventilaotrjev od računalnika ampak od take mape, majo moč 30w, piha k hudič.
-
sticky
hehe..danes sem mal pospravil sobo..ubistvu vse obrnu na glavo in generalno spucal. in sm za TA pečjo našel vejco BB. par vrhcov je blo gor. ajaj kako se mi je nasmejalo
sam je blo presuho za kadit. sem dal v kozarc, notr pa mandarino + olupek.
poročam kasneje o rezultatu
sam je blo presuho za kadit. sem dal v kozarc, notr pa mandarino + olupek.
poročam kasneje o rezultatu