SE MLADI NE ZNAJO VEÈ ZABAVATI BREZ MAMIL?

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Stari uporabnik #400

Re: bistvo problema

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #400 »

Jest mislim, da je treba folku enostavno razložit par dejstev, pa bojo (mogoče) začel drgač razmišlat. Ampak to do konca javno (flyerji, namenjeni starejšmu folku, radijske, TV oddaje... sam sem hotu prpravt radijsko oddajo, pa so me skenslal povsod, kamor sem pršov), s shodi in raznoraznimi akcijami.Hmmmm.... noja... mi znamo vsi ful lepo govort, da bi se pa organiziral, pa nimamo jajc.Se pa odvija v Evropi na bolš (Belgija, NL, CH), ampak dvomim, da bo to postalo globalno, saj je v najmočnejši svetovni velesili na oblasti konzervativc, tej velesili pa sledi cel svet (oz. ji leze v rit)...
Stari uporabnik #439

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #439 »

No kar pa pravis, da nam je drago ganjico sam bog poslal na to zemlo, se pa popolnoma strinjam s tabo, kar je seveda isto kot vinska trta !!! Zakaj pa alko sceno bluji ne preganjajo, saj ko se ga folk nazira naredi miljonkrat vec skode, ko pa folk ko je zadahan. Pa oboje je blo dano od boga, nobene kemije, samo naravno... Torej v cem je torej problem teh nasih policajev in vlade???? zakaj imajo v glavah, da je to trda droga in da vodi se v vecje odvisnosti. A alko pa ne?? A alkoholizem pa pri nas ni problem??? No ja skoda zgublat besed, na nas je da nekaj naredimo in zacnemo osvescat folk, da je ganjica res Heaven Sent!!!Party on, )
Stari uporabnik #418

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #418 »

Ja, sej ... vsi govorite, kolk je folk proti vam pa kolk vas vsi preganjajo. Sej men je tut kretensko, da si eni vzamejo pravico, da druge neki kontrolirajo pa ukazujejo, sam morte pa priznat, da sami res nic ne naredite, da bi blo bols. Kokr sta dva pred mano ze povedala --- nic ne zacnete delat, da bi blo drgac ... pa me prov zanima, a bi kej naredil, ce bi vam dal kdo sanso, da JAVNO ukrepate za boljse stanje v Sloveniji --- kar se drog pa ganje tice. ???No, cakam odgovore. she-devil
Stari uporabnik #335

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #335 »

mah itak boste do tega slej kot prej prišli pa nej bo že zdej: http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=forumi&action=display&num=988010085&start=15 od tam naprej pa sami(e) brskite.pa povejte kaj bi lahko nardil, če veste, pa bomo probal kej narest. kar vemo to delamo, kar ne vemo ne moremo delat. je pa res da resnica boli tko kt se je vidl v počivališču ko sm začel uno da kolk enih drog mladina na rejvih poje in so me vsi čist napadl da MI PA ŽE NE!najprej si moramo priznat kaj sploh delamo in kaj od tega je narobe in najprej to spremenit pri sebi, pol pa drugim razlagat kaj in kako naj delajo.------------------Lahko pa da se tudi motim!
Stari uporabnik #456

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #456 »

Sem enkrat gledal eno oddajo o konoplji na TV Slo in zakaj so jo sploh začeli tako preganjati.Letnice sem si bolj slabo zapomnil. V času razvoja avtomobilske industrije in nasploh ob povečevanju potreb po nafti se je 5 ljudi (imen ne vem) mislim pa da v Ameriki odločalo o tem ali konoplja ali nafta. Glavni cilj jim je bil centralizacija v finančnem smislu. Konoplja daje moč zemlji in posamezniku, ki ima zemljo, posledično pa vsem(?) ljudem, nafta pa zgolj izbrani peščici ljudi, ki lahko upravljajo, saj imajo kapital.Takrat se je začela antipropaganda za konopljo, pojavli so se razni filmi z absurdno vsebino (moto: ker kadiš znoriš, kdo kadi ubija, ... nasilje). Ker so pa že imeli kapital in so bili na vodilnih stolčkih, so, ko se je ljudem antipropaganda že vsedla v razmišljanje, tudi javno dobili podporo ljudi. In tako so nastali zakoni, ki jo prepovedujejo.In zakaj so tako strogi. Konoplja je res prečudovita rastlina. Vezi znotraj rastline so dolge mislim da 15 centimetrov, v najboljšem lesu pa le 2.5 cm, kar pomeni da so materiali(primer: ivernate plošče) pridelani iz nje do 10krat trši. A ni to kul? (glede zgoraj navedenih številk res nisem siguren. mislim pa da je vez v konoplji 30 cm, v lesu pa 2.5)Vsa industrija, ki bi temeljila na pridelavi konoplje, je čista, nasploh v primerjavi z današnjo. Konoplja se lahko uporablja v barvni industriji, zdravstvu, lesni industriji, pridelava goriv (etanol)... Vse avtomobile bi lahko poganjal etanol, in izpuh bi bil voda, ampak to žal pomeni, da se nafta ne bi prodajala...(!!)Koliko je lahko konoplja škodljiva za spomin (kratkoročni), tolkiko bi mislim bilo potrebno osvestiti vsakega, pred tem, pa jo seveda legalizirati, pa ne zgolj zato, da bi jo kadili...It's not your mind, it is you...
Stari uporabnik #335

neki zelo podobnega sm napisu kakšno leto nazaj na mojem sajtu http://www.gape.org/gapes/droge.htm a lahko še tole tvoje dopišem, plizzz, mi je namtreč tu mač tipkat tisto kar je že stipkano.
Stari uporabnik #335

hmmneki časa nazaj je blo klele napisan da lahko kopiram; lahko pa da sm sanju - živo.zdej pač je tko da ...
Stari uporabnik #339

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #339 »

Ej partygirl kolk si ti pametna pa oh in sploh.
Stari uporabnik #335

aaahhhbaš sam bebac, sorry PReSTopNIbo že boljš enkratškoda k nism pametn kot partygirl, se nebi zbunio ni za čas ------------------Lahko pa da se tudi motim!
Stari uporabnik #456

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #456 »

gape: sem poslal sporočilo, da lahko. Sicer nimam pojma kam je to sporočilo šlo...
Odgovori